Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomóżcie mi.

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem Ania mam 20 lat i mam problem ze sobą . Dokładniej chodzi tutaj o to że nie potrafiłam rozmawiać z chłopakiem którego bardzo kocham i jest dla mnie najważniejszy . Po pijaku powiedziałam że mam go dość ale to nie była prawda. Po prostu nie umiem zapanować nad tym co mówię. Chciałam zrobić z niego ideała i mówiłam co mi ślina na język przyniesie a w głowie wiedziałam że kocham go takim jakim jest i nie chcę go zmieniać nie umiałam mu tego wyjaśnić . Chciałam żeby dał mi ostatnią szanse na naprawę wszystkiego a on powiedział że nie wiem i chyba raczej nie. Co mam zrobić by dał mi szanse bo chce pokazać mu że na prawdę mi na nim zależy i ze go bardzo kocham . jesteśmy ze sobą ponad 2 i pół roku. Po nim nadal widać że mnie kocha i chce być tylko nie potrafi teraz tego powiedzieć i nie chce dać mi szansy. Co mam zrobić . Bo mi na prawdę zależy i nie będę umiała żyć bez niego .Proszę o pomoc pozdrawiam. Ania.

Gość gość
wyjasnij mu ze kochasz go takim jaki jest i nie chcesz go zmieniać,ogolnie wszystko to co napisałaś tu,jak nie umiesz mu tego powiedzieć to list napisz

Gość gość
wyjaśniam mu to cały czas ale trzyma się twardo że nie da mi szansy ,lecz po nim widać że mnie nadal kocha .Czy dać mu czas? co mam zrobić? bez niego nie poradzę sobie.

Gość gość
zacznij od tego by nie pić nie nie gadać głupot po pijaku

Gość gość
to już zrobiłam. Taką rzecz zrobiłam pierwszy raz po pijaku że mu nagadałam ale tego nie pamiętam.

Gość gość
Czy dać mu czas ? By jeszcze raz przemyślał i dał mi szansę ? czy mam nadal go o to błagać? Bardzo mi na nim zależy i chce tą szanse bo już trochę wprowadziłam w swoje życie to czego wcześniej nie zrobiłam a on chciał.

Gość misello
jeśli chodzi o pomoc w wyborze firmy wypożyczającej samochody, to bezkonkurencyjna jest ta https://comfortcar.pl/pl/ . mają super zadbane autka i świetne ceny także polecam