Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

golenie, depilacja miejsc intymnych

Polecane posty

Gość gość

Hej, jestem kobitką i mam pytanie do innych babeczek: jak dbacie o "bobra"? Interesuje mnie to o tyle, że właśnie skończyłam długotrwały związek więc jestem nie na bieżąco w modzie, a z nowym facetem zbliżam się do tego etapu i nie chcę żeby się przeraził. Do tej pory depilowałam tylko to co "ponad majtki", a resztę podstrzygałam nożyczkami. Dodam, że mam ciemne włosy i jasną skórę więc golenie nie wchodzi w grę, bo włosy widać pod skórą i wyglądają gorzej niż nie ruszane.... Jak Wy dbacie o tę okolicę?

Gość gość
ja się jakoś specjalnie nie wysilam (a tym bardziej dla faceta - oni 99% z nich się swoimowłosieniem tam nie przejmowali) ... ja robie tak jak ja lubię i i się podoba :) czli tradycyjnie odwrócona piramidka :}

Gość gość
zaraz się zrzygam, tylko fleje nie golą vaginy. Każda dbająca o siebie dziewczyna nie dopuści do tego, żeby mieć tam włosy i tyle w temacie !!

Gość gość
Wloski chronią przed brudami. Moj miał pretensje jak raz zgolilam. Włoski wrastaly, swedzialy i w ogóle pelno bylo kropek czerwonych. Depilatorem usuwam tak zeby nie bylo widac z pod majtek, jest ok. Resztę przycinam. Jak mialam zgolone to powiedział ze czuje się jak pedofil. I dopóki nie odrosly był nawet nie patrzyl.