Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zażyć tabletke "po"?

Polecane posty

Gość gość

Z piątku na sobotę uprawiałam seks po raz pierwszy z moim chłopakiem, który użył dwóch prezerwatyw(jedna po drugiej, nie dwie na raz) ze względu na zbierający się preejakulat i ejakulat w środku. Zakładając je nie wiem czy wytarł ręce i czy przypadkiem nie zostało troche na prezerwatywie. Wprowadził go do pochwy i wyciągnął przed wytryskiem. Przed stosunkiem robiłam mu dobrze ręką, a po stosunku poszłam wziąć prysznic, umyłam ręcę i celem oczyszczenia się wsadziłam lekko palce do srodka. Mam jeszcze możliwość wzięcia tabletki 120"po" w któej posiadaniu jestem, lecz wiem, że źle wpływa na organizm, dlatego chciałabym się dowiedzieć od Was czy jest potrzeba by go brać, czy mogę zajść w ciążę? Wiem, że plemników jest stosunkowo niewiele w obu płynach, a i szybko obumierają. Pozdrawiam i czekam niecierpliwie na Wasze odpowiedzi- tak czy nie Oboje mamy po 23 lata.

Gość gość
23 lata??????? nie wierze ! w ciąże zachodzi się od wytrysku do dróg rodnych kobiety

Gość gość
23 lata i tak mało wiesz ? twój facet też jakiś nie teges skoro nie wie jak zakładać prezerwatywę prościej byłoby brać tabletki anty niż do każdego stosunku używać dwóch prezerwatyw i po każdym stosunku łykać tabletkę "po"

Gość gość
To był dla nas obojga pierwszy raz :) Nad anty się zastanawiam dopiero teraz, chciałam z tym zaczekać zamaist pieprzyć się w nastoletnim wieku :)

Gość gość
Ale po co zdjal pierwsza gume wlasciwie? Przecież jedna starczA na caly seks

Gość gość
w środku prezerwatywy zebrał się ejakulat, nie chiałam ryzykować a i tak wyszło że się obawiam;/

Gość gość
120 godzin po? a nie 72?

Gość gość
EllaOne jest 120h Są również tabletki 48h i 72h

Tabletkę po dostępną bez recepty należy przyjąć jak najszybciej po stosunku płciowym bez zabezpieczenia lub w przypadku, gdy zastosowana metoda antykoncepcji zawiodła. Jej działanie będzie wtedy najskuteczniejsze. Należy zażyć 1 tabletkę popijając wodą możliwie jak najszybciej, ale nie później niż 120 godzin (5 dni) po odbyciu stosunku bez zabezpieczenia.