Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karlla555

Praca dla kreatywnych

Polecane posty

Witam serdecznie!Szukam ambitnych Osób do współpracy, pracy w firmie kosmetycznej, gdzie zarobić można godziwe pieniążki, zapewniam wszystkie materiały, wsparcie oraz pomoc w zostaniu Liderem Napisz do mnie : karlla55589@gmail.com

Gość gość
Avon? Podziękujemy, wolimy uczciwą pracę.

Czyli szukasz IDIOTÓW, do sprzedawania po astronomicznych cenach g_wna, które nawet atestów bezpieczeństwa legalnych nie ma :( :( :(.

Niestety nie żadne z poniższych, Ludzie trochę szacunku dla drugiego człowieka, chyba, że Sami dla Siebie też nie macie...

Gość gość
mam koleżankę, która werbowanie do Avonu nazywa " rekrutacją do firmy kosmetycznej" :D haha

>>>Niestety nie żadne z poniższych, Ludzie trochę szacunku dla drugiego człowieka, chyba, że Sami dla Siebie też nie macie...<<< x Do siebie mamy :). x Do OSZUSTÓW nie :(.

Oczywiście najłatwiej jest krytykować ... Jaki to ma cel? Sprawia Wam to radość? Macie jakieś doświadczenia? Czy tylko tak, się wypowiadacie byle komuś "dowalić"?

Karlla. Ja jestem chętny i zdecydowany. Napiszę Ci zaraz maila, ale jeżeli rzeczywiście to jest coś typu Avon, to nic z tego nie będzie, bo próbowałem już w tym dwa razy i nie wyszło.

Gość gość
To nie jest Avon ani Oriflame, działamy na zupełnie innych zasadach, tylko ludzie którzy nie posiadają odpowiedniej wiedzy z góry będą krytykować wszystko, nawet w ciemno a co tam, przecież tak jest najprościej :-) szukam poważnych ludzi, którzy potrafią łamać stereotypy i nie zawsze wierzą w to co mówią inny, szczególnie jeśli, "ci inni" nie mają o tym bladego pojęcia!

>>>Grubas znowu wie najlepiej. Wszelkie avony, oriflame'y itp., firmy trudniące się sprzedażą bezpośrednią działają legalnie i nikogo nie oszukują.<<< x Ty grubasa nie żałuj, x tylko go w d_pę pocałuj :P. x Ps. Zaczekaj, aż świeżą kupę zrobię :P :P :P. x Jak jesteś tak DURNY, że treści prostego posta zrozumieć nie potrafisz, to Twój problem, a nie mój. x Gdzie ja ORIFLAME albo AVON wymieniłem ? Coś Ci się w tej kapuścianej główce pomieszało (albo sfermentowało :P ). x Owszem, jest sporo pseudofirm, działających na podobnej zasadzie i wprowadzających do obrotu niesprawdzone i często szkodliwe substancje. Niestety taki kretyn, jak Ty, nie wie o tym, bo w mediach nie przeczytał. x Wyobraź sobie PÓŁGŁÓWKU, że nie o wszystkim w mediach piszą. Np. sporo ludzi widziało dziś o piątej rano, poważna akcję wielu wozów straży pożarnej, a w żadnych mediach nie znajdziesz o tym wzmianki :).

>>>Oczywiście najłatwiej jest krytykować ... Jaki to ma cel? Sprawia Wam to radość? Macie jakieś doświadczenia? Czy tylko tak, się wypowiadacie byle komuś "dowalić"?<<< X Tak mam doświadczenia. Dlatego piszę.

>>>działamy na zupełnie innych zasadach<<< >>>wsparcie oraz pomoc w zostaniu Liderem<<< x To mają być te zupełnie inne zasady :P :P :P ? x >>>tylko ludzie którzy nie posiadają odpowiedniej wiedzy z góry będą krytykować wszystko, nawet w ciemno a co tam, przecież tak jest najprościej szukam poważnych ludzi, którzy potrafią łamać stereotypy i nie zawsze wierzą w to co mówią inny, szczególnie jeśli, "ci inni" nie mają o tym bladego pojęcia!<<< x Bełkoczesz moja droga, nie podając żadnych konkretów. To typowa NOWOMOWA OSZUSTÓW wszelkiego rodzaju. x Ty szukasz IDIOTÓW, którzy będą własnej rodzinie i znajomym wciskać Wasz BADZIEW i wmawiać, że kupując go, spotykają największe szczęście swego życia :P.