Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie, biorę lek Risperidon i chyba jestem bardziej nienormalna niż wczesniej

Polecane posty

Gość gość

co sie dzieje ze mną ja p*****le :(

Gość gość
A co się dzieje?

Gość gość
Faktycznie jesteś nienormalna skoro zaczynasz temat a nie piszesz co się dzieje. Pozdrawiam

Gość gość
Bo psychotropy to syf który nikomu nie pomógł jeszcze. Zalegalizowane narkotyki.

Gość gość
no odwala mi po prostu, nie potrafie usiedziec na miejscu, wstaje ide na balkon, siadam przy kompie, ide do kuchni, do kibla, do kuchni, do sklepu, chodze jak robot nie moge sie na niczym skupic, rece mi latają, siedze i nogą ruszam, jakbym byla nadpobudliwa, wszystko mnie w*****a, dzis w biedronce byla mala kolejka rano, bylo dwoch budowlancow przede mną mieli trzy rzeczy i chcialam by mnie przepsuscili odezwalam sie do kasjerki ze ja mam trzy rzeczy i sie spiesze, dlaczego inne kasy sa zamkniete, bardzo sie zdenerwowalam, wiem ze uwazali mnie za stukniętą, gadam takie teksty jakbym to nie byla ja :/ nigdy sie tak nie zachowywalam, mam paranoje i manie przesladowczą, mam wrazenie ze kazdyt mnie ocenia, patrzy sie na mnie, smieje sie ze mnie, w autobusie jestem cala mokra, nie patrze na ludzi bo chce mi sie plakac albo sie denerwuje :(

Gość gość
Odstaw to i tyle jeśli masz objawy chorobowe po lekach :o

Gość gość
Ja mam czasem taki stan, gdy się "włączy" to wszystko jest większe, każdy dźwięk, wszystko co robie, każdy najmniejszy szmer mój mózg odbiera jak tsunami. Wszystko wtedy wku*wia.