Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszołomy znów w akcji

Naczelny katol RP Terlikowski i katolicy wzywają do bojkotu sklepów Biedronka

Polecane posty

Gość gość
...a powinni, bo tam to już w ogóle same bezbożne hasła są, jak nie homoseksualizm i ewolucja, to masturbacja, ateizm, agnostycyzm, homo erectus (na pewno jakiś pedał ;) ), homo sapiens itd. :classic_cool:

Gość gość
mam nadzieje, że nie okażesz sie homofobem i elegancko spijesz całą śmietankę:)

Gość gość
20:34 zwłaszcza homo sapiens to bezbożna pederastia (no bo jak to myślący a nie wierzący?!), powinni wyszczególnić nową odmianę homo catolikus albo homo polacus-cebulakus coś między homo erectus i neandertalczykiem ;)

Gość gość
edek..... skończyłem z wami rozmawiać:) jeżeli jest wśród was jakiś męzczyzna to go do mnie przyślijcie. a jak nie ma to ja przyjde po was

Gość gość
Książka jest bardzo mądra, jestem matką i widzę, że dzieci którym się takich słów nie tłumaczy potem biegają po przedszkolu i wyzywają inne dzieci od pedałów i homofobów bo skoro dorośli się z tych słów śmieją to znaczy ze muszą oznaczać coś śmiesznego, dzieci nie znają znaczenia tych słów i dobrze by je poznały w taki przyjemny sposób by potem nie używać ich niewłaściwie

Gość gość
Ja tam myśle, że zarząd Biedry oleje cienkim sikiem Terlikowskiego i jego pacynki...

Gość gość
nie chciałbym cie martwic ale to co robisz ma niewiele wspólnego z myśleniem

Gość gość
spalic encylopedie i slownik wyrazów obcych! Moje dziecko ma do nich dostep! Bojkotowac PWN!

Gość gość
Od dziś kupuję tylko w Biedronce!

Gość gość
Spalic internety! Bojkot!

Gość gość
spalcie se biblie macie wprawe

Gość gość
albo kilka cerkwi z chłopami w środku. po co kombinowac z czymś nowym jak w tym macie już doświadczenie?

Gość gość
i jak ktos myślący moze glosowac na PIS...

Gość gość
albo kogoś na stosie. też wasz patent:) zrobiliście sie strasznie subtelni ostatnimi czasy. to chyba oznaka słabości. a może takie modus operandi? podstęp. temu podrzucimy świnie do kompa tu troche poagitujemy a rządze mordu będziemy realizowac w zaciszu rodzinnych piwniczek. a pewnie też i rządze gwałtu. byście mnie kiedys zaprosili bo strasznie jestem ciekawy jak to sie odbywa

Gość gość
swoich "braci" z palestyny też hurtowo smoliliście. wam piorą mózg od dziecka czy jak to sie odbywa? bo koorfa nie rozumiem jak mozna byc takim oszołomem

Gość gość
pewnie dlatego doceniacie zalety wczesnej własciwej edukacji:) w końcu z was, ludzi ponadprzeciętnych już zrobiono bezmyślne barany realizujące program centrali bez żadnej refleksji to czemu mialoby sie to nieudać z jakimiś gojami czy innymi podludźmi

Gość gość
zegnam cie bo mnie nudzisz. jesteś przewidywalny i działasz schematycznie. nie zasługujesz żebym z toba rozmawiał

Gość gość
w sumie to powininem sie czegoś od was nauczyć ale niestety temperament i resztki sumienia mi na to nie pozwalają. bywaj. tak czy inaczej spotkamy sie w piekle