Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszołomy znów w akcji

Naczelny katol RP Terlikowski i katolicy wzywają do bojkotu sklepów Biedronka

Polecane posty

Gość oszołomy znów w akcji

W sklepach Biedronka sprzedawane są książeczki dla dzieci pod tytułem „Mały słownik ważnych pojęć”. Brzmi niewinnie, ale to tylko pozory. Publikacja ta wpisuje się w promocję homoseksualizmu. Dlatego wzywamy do bojkotu sieci sklepów Biedronka do momentu usunięcia książki ze sprzedaży. Słownik dla dzieci sprzedawany w Biedronce ma na celu przybliżyć najmłodszym znaczenie takich słów jak: cywilizacja, doping, feministka, strajk, ekologia, imigrant… Robi to w formie komiksu. „Zachęca też do zgłębiania wielu zagadnień i poznawania zjawisk zachodzących we współczesnym świecie” – tak informuje wydawnictwo Olesiejuk. A sama Biedronka tak zachęca do nabycia książki dla dzieci: „Niezwykły rodzaj encyklopedii dla najmłodszych dzieci - ułożone alfabetycznie hasła uzupełniają ciekawostki i eksperymenty oraz komiksowe omówienia” . Wszystko pięknie, prawda? Ale to zwykła ściema. Prawda jest taka, że książka propaguje homoseksualizm. Nasze dzieci mogą przeczytać w książce, że homoseksualiści to ludzie czujący pociąg do osób tej samej płci. I widzą zdjęcie uśmiechniętych lesbijek z pieskiem. Wyżej, nad hasłem homoseksualista widnieje hasło homofob, czyli „ktoś, kto nie lubi homoseksualistów”. I oczywiście zdjęcie wściekłego mężczyzny o czerwonej twarzy, który ma zaciśnięte pięści i patrzy z nienawiścią na spacerujące lesbijki. Widać, że Biedronka stała się rzecznikiem ideologii Kopacz-Fuszary, która ma na celu zniszczenie polskiej rodziny, obdarcie jej z obiektywnych wartości i zaimplikowanie im ideologii homo-gender. Dlatego wzywamy do bojkotu Biedronki. Dopóki będzie wspierać takie inicjatywy anty-rodzinne nie kupujmy w Biedronce!

Gość gość
to jest cytat czy co to jest?

Gość gość
Prawda jest taka, że książka propaguje homoseksualizm. x homoseksualizmu nie da się ''propagować'', jesli kobieta nie jest lesbijką czy biseksualistką to seksu z inną kobieta nie bedzie uprawiala i tyle, we wszystkich krajach liczba osob bi i homo jest podobna ok 5%, koniec kropka. A Terlikowski jak zwykle bredzi, taki juz jego żywot, kundel szczeka a karawana jedzie dalej 🖐️ wspolczuje tylko jego dzieciom ze ma pomylonego ojca, mam nadzieje ze nie wyrosną na takie ''coś'' jak on.

Gość gość
Terlikowski srellikowski p***bowski i p***boksięża mogą mi naskoczyć będę chciał kupować w biedronce to będę i nikt mi nic k***a nie może zrobić

Gość gość
w każdym razie coś ci opowiem. kiedy byłem za granicą poznałem pewną kobietę, która urodziła tam dziecko. dziecko w domu słyszało język polski a w szkole i na ulicy język kraju w którym mieszkało obecnie ma 9 lat i nie wie, że posługuje sie dwoma językami. uwaza że to jeden i ten sam język. druga sprawa. słowo gej i lesbijka nabierają znaczenia dopiero w opozycji do heteroseksualiszmu i w kontekście seksu. jeżeli sie tego nie zrobi to jest to rzeczywiście propagadna homoseksualizmu bo nie ma tam mowy o seksualizmie. rozmawianie z małymi dziećmi o seksie uważam za zboczenie. a tych którzy pisza takie książki uważam za piertolonych pedofili pozdrawiam

Gość gość
*jeżeli sie nie wyjasni dziecku czym jest seks. samo to jest już chorym pomysłem pomijając jawną dyskryminacje heteroseksualistów w tych wydawnictwach. siłą rzeczy homoseksualizm staje sie dla dziecka tożsamy z seksem. bo o innych "zboczeniach" sie go nie informuje. dlatego będzie to uważał za naturalne jeżeli nie wskazane w przyszłości. w końcu koorfa kupili mu te ksiązke mamusia z tatusiem, któzy de facto po lekturze ksiązki zaczną sie dziecku jawić jako coś nienaturalnego.

Gość gość
wróć. nie kupili tylko dostali za darmo. z doświadczenia wiem, że jak coś dają za darmo to potem są siniaki.

Gość gość
" Wyżej, nad hasłem homoseksualista widnieje hasło homofob, czyli „ktoś, kto nie lubi homoseksualistów”. I oczywiście zdjęcie wściekłego mężczyzny o czerwonej twarzy, który ma zaciśnięte pięści i patrzy z nienawiścią na spacerujące lesbijki." - No i co w tym niezgodnego z prawdą? Zazwyczaj homofob=półdebil, z wykrzywionym z nienawiści ryjem, kiedy tylko usłyszy o ludziach, których w ogóle nie zna 🖐️

Gość gość
Kocham Terlikowskiego za mądrość jego 😍 Chwała Panu !!!

Gość gość
zresztą hasło heteroseksualizm na pewno też w tej książeczce jest i raczej bez negatywnych konotacji, bo to logiczne, tylko katoszczujnia o tym już słowem nie wspomniała 🖐️

Gość gość
a tych piertolonych zboków którzy demoralizują nasz naróód prędzej czy później c****j zwącha. obiecuje wam to bo pewnie tu też was oprzywiało s*******e i

Gość gość
moze dla ciebie jest logiczne żeby 5 latkowi tłumaczyć różnice między homo a heteroseksualizmem ale dla mnie to nie jest logiczne więc sie koorfa łaskawie zamknij pedale

Gość gość
KATOLE NIECH SIE ZAJMA KSIĘŻMI ZBOCZENCAMI przypominam ze pedofil biskup Wesołowski chodzi sobie wolno po Rzymie, nic mu nie zrobili, nie poszedl do więzienia. Ilu jest takich Wesolowskich ? setki, wejdzcie sobie na czaterie, czat wp, zobaczycie ilu tam jest zbocoznych księży dewiantów ktorzy cchcą by kobiety na nich sikały, trzeba posiedziec kilka godzin az zobaczycie ze tam ich pelno

Gość gość
20:14, o i homofobiczny poziom rozmowy w pełnej krasie :D skąd ty koorfa wiesz w ogóel, czy jestem "pedałem"? A może jestem matką dwójki dzieci? Albo żonatym wykładowcą na uniwerku? A może zwykłym kasjerem z tej nieszczęsnej biedronki?:D Różnice trzeba tłumaczyć, bo później zd***** będzie już tylko większe. Niewiedza również.

Gość gość
jakie koorfa katole pederasto?\ jak mnie wkooorfia pedofilia to jestem katolem? mam dla ciebie propozycje: jepnij se z rozpędu z bani o telewizor bo i tak już ci miazge zrobił z mózgu

Gość gość
moze dla ciebie jest logiczne żeby 5 latkowi tłumaczyć różnice między homo a heteroseksualizmem ale dla mnie to nie jest logiczne więc sie koorfa łaskawie zamknij pedale x no i mamy przykład gościa z tego komiksu, wscieklego homofoba o czerwonej twarzy który pluje jadem i nienawiścią, kazdego ocenia z gory bo ''tak uwaza'' twoje zdanie gnoju nikogo nie interesuje, mozesz sie pluc, srac w gacie, zaklinać rzeczywistość ale tacy ludzie byli, są i będą, bardzo dobrze ze sie ujawniają

Gość gość
biedrona to pikus ale kaufland i lidl naleza do sekty scientologów

Gość gość
jeżzeli jesteś matka dwójki dzieci i pozwalasz na to żeby ktos im tłumaczył czym jest homoseksualizm w sytuacji kiedy nie wiedza czym jest seks to jesteś równie zboczona jak ci którzy to wydali zresztą wypiertalaj kooorfo bo mnie denerwujesz. w c****ju cie mam pedofilska mendo

Gość gość
cywilizacja, doping, feministka, strajk, ekologia, imigrant X No straszne rzeczy, trzeba to spalić na stosie! Jezu Chryste, może jeszcze tfu! ewolucja?!

Gość gość
Viva Zeus z Olimpu ,Viva STAROŻYTNA GRECJA pełna pedałów!

Gość gość
Deprawacja dzieci jest ZŁEM

Gość gość
koorfa co za debile:O te może chcesz se to przedyskutować ze mna na osobności?

Gość gość
Mysle, ze Biedronka oleje protest promila klientów ;) mają dominującą pozycje na rynku handlu detalicznego, a to czy kilku pajaców pokrzyczy w necie ? rada nadzorcza Jeronimo smieje sie przy kawie z takich protestów :D

Gość gość
wytłumacze ci organoleptycznie czego chcesz uczyc dzieci:)

Gość gość
20:21 pedofilska mendo to mów do klechy, którego pracodawca w wykorzystywanie dzieci ma wielki wkład. Przecież nie trzeba wiedzieć czym jest seks, żeby wiedzieć, że istnieją różne pary. Mnie na przykład w wieku kilku lat już wytłumaczono na czym polega kazirodztwo i dlaczego brat z siostrą nie może - więc moi rodzice to pedofile, tak?

Gość gość
a ja myśle że kiedyś sie nie obudzisz

Gość gość
Tak, Twoi rodzice to pedofile, idź ich spal na stosie ;D pewnie jeszcze opowiadali Ci że istnieje jakaś ewolucja, a świat powstał w wyniku wielkiego wybuchu! Tfu! Pederaści!

Gość gość
20:29, mało tego, nie chowali przede mną encyklopedii, kiedy bardzo mnie zainteresowała :D

Gość gość
a co mnie koorfa obchodzi klecha? pedofil to pedofil koorfa a ty jepany cwelu płatna agitacyjna hazarska kooorfo wypiertalaj z tego forum w try migi

Gość gość
to może cie zainteresuje móooj kootas w twoim ryju bo też go nie będe chował jak cie znajde.