Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurs animatora czasu wolnego online

Polecane posty

Gość gość

STAGEMAN, Robił ktoś taki kurs przez internet lub po prostu wie jak mniej więcej wygląda? Szczegolnie moduł cwiczen - wiem ze trzeba wyslac mailem zabawe ale czy musi ona byc z uczestnikami, jesli wybiore np taniec animacyjny? Nie mam mozliwosci zeby pojechac do innego miasta, praca niestety, wiec chcialabymzrobic taki kurs przez internet.

Gość zsddw
Nie jestem pewien czy Akademia Polska (www.akademiapolska.pl) dalej trzyma taki wysoki poziom, no ale mogę spokojnie polecić robienie tam szkoleń i kursów.

Gość vde
Mogę Ci polecić przede wszystkim Akademię Polska (www.akademiapolska.pl)

Gość gość
W tamtym roku robiłam dwudniowy kursy na animatora czasu wolnego w Akademii Sportu w Rzeszowie. Mieliśmy w programie dużo zabaw, gier, ale też malowanie twarzy, program był bardzo intensywny, a kosztowo wyszło dość przystępnie. Najbliższe terminy na pewno są na ich stronie akademiarzeszow.pl podane.

Gość gość
Polecam firme w ktorej Uniwersytet Rzeszowski szkolil studentów..u nas 15 os z grupy robilo szkolenie Animatora czasu.szczegoly mozna znalezc tu www.julamedia.pl. wszyscy bardzo zadowoleni.wiedza mega.wygodna forma szkolenia dla tych co pracują

Gość gość
Ja robiłam taki kurs stacjonarnie w biurze http://ctravel.pl i jestem zadowolona bo nie było drogo no i teraz z certyfikatem dużo łatwiej będzie się zaczepić do pracy na koloniach.