Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwykłyfacet3

Ona mi sie podoba ale jest problem doradzcie

Polecane posty

Witam mam problem i powiem szczerze ze już nie wiem co mam robić , podoba mi się pewna dziewczyna i to bardzo spotkaliśmy się kilka razy miło się rozmawiało i miło się czas spędza ale ona ma faceta i mimo iz ma faceta pisze ze mną co dziennie i się widujemy , bo jak to ona twierdzi facet jej ją olewa i ogólnie spędza z nią mało czasu tyle ze on pracuje i ona też i jak on jest w pracy to ona jest w domu a jak on jest w domu to ona jest w pracy a jak jest już wolne to to jak ona twierdzi ,on woli iść na piwo z kumplami i ją zlewa i krzyczy o byle co ,ale jak się widujemy to on wydzwania i pisze smsy gdzie jest i tak dalej i trochę portret olewacza do tego nie pasuje bo widać ewidentnie ze się interesuje i myślę ze ona po prostu ściemnia , ale raz zasugerowałem jej ze jestem nią zainteresowany to ona ze możemy zostać bardzo dobrymi kolegami i tak się widujemy i piszemy na codzien ale mnie to nie kręci takie spotykanki dziecinady i pisanie a pisze dzień w dzień i jak widzi ze moje zainteresowanie spada to zaraz je podsyca gadką jak to ona mnie nie lubi jak to my się dobrze nie rozumiemy i tym podobne rzeczy i tak to sie dalej kreci co robić ?? bo jakieś nikłe nadzieje mam ze coś z tego będzie bo nie mogę jej po prostu rozgryźć

Gość gość
jestem w tej samej sytuacji ale ja jestem ta dziewczyna.. loooo nie wiedzialam ze to tak moze wygladac z jego strony :-o czytalam Twoj wpis z kolataniem serca i wypiekami na twarzy tak jakby to pisal moj przyjaciel loo ale on raczej nie siedzi na takich forach. wydaje mi sie ze powinienes jej powiedziec wprost ze cos czujesz i spytac czy ona cos czuje. albo nie odzywaj sie przez jakis czas to moze sama zrozumie ze cos czuje. Nie wiem jak to wyglada u Was ale ja zostawilabym mojego faceta dla przyjaciela gdyby tylko potrafil mi powiedziec ze cos czuje...

Gość gość
ale krowa z niej. bawi sie Toba !

Gość gość
Ciekawe czego ta dziewucha od Ciebie oczekuje tak naprawde..

Gość gość
A ja myślę że dziewczyna też coś do niego czuje i właśnie czeka aż on wyzna jej miłość i będą razem skoro tak dobrze się rozumieją! Życzę szczęścia !!! i napewno lepiej coś zrobić niż żałować że się nie zrobiło , więc pogadaj z nią o tym co czujesz :-)

Gość gość
Po prostu powiedz jej na poważnie co czujesz i tyle. Nie masz nic do stracenia. Kobieta zawsze na to czeka. Co dziś z tymi mężczyznami się dzieje. Ja też straciłam jakiś czas temu szanse na związek, bo facet się nigdy na poważnie nie określił i pewnie uznał, ze go nie chcę, a ja czekałam po prostu na jego męski, zdecydowany krok...

Ja też jestem w podobnej sytuacji tylko właśnie na jej miejscu... (jeśli chcesz to zerknij na moj artykuł) Powiem Ci że myślę, że to trudna sytuacja dla obu stron. jak teraz czytam jak to może wyglądać z jego strony i jeszcze te komentarze to myślę że chyba powinnam zostać ze swoim partnerem a z kolegom/ przyjacielem zerwać kontakt. Tak będzie chyba najrozsądniej... A Ty pomyśl chciałbyś być z kimś kto zostawił kogoś dla Ciebie? Nie bałbyś się że kiedyś za jakiś czas zrobi to tez Tobie ??

Ja mam ochotę podejść i powiedzieć jej co tak na prawdę czuję i myślę ale boje sie ze mnie wyśmieje tym bardziej ze pracujemy w tej samej firmie tyle ze nie na jednej zmianie

poniekąd robi z Ciebie idiotę i daje Ci jako takie nadzieje i ze swojego chłopaka bo spotyka się z Toba będąc w związku , porozmawiaj z nią szczerze co dalej o tym myśli albo zerwij kontakt póki jeszcze nie zaangażowałeś się zbyt bardzo .