Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie oszukujmy się ale większość facetów leci na duże piersi,a mniejszość stawia

Polecane posty

Gość gość

Na wygląd twarzy, figurę. A największe odchyły preferują te z płaską klatą

Gość gość
Dokładnie.

Gość gość
Co za bzdury,kobiety otyle z nadwaga nie maja powodzenie nawet z dużymi piersiami a jak juz to zlapia desperata.

Gość gość
Raczej nie biorą tego pod uwagę gdyż każdą pupę można walić w kakało a w cyce można walić tylko jak są duże

Gość gość
Gdyby tak było jak mowisz to otyle mialy by wieksze powodzenie od tych modeleczek.

Gość gość
Co za bzdura, wielkość biustu dla większości nie ma znaczenia, liczy się piękna twarz i zgrabna figura. Nie pocieszajcie się cycate pasztety że cyckami coś ugracie, jak nie macie innych atutów.

Gość gość
To dlaczego płaskie modelki mają takie branie ?

Gość gość
to powiedz mi czemu mój chłopak mnie wybrał mimo iż cycata laska na niego leciała i go podrywała, a ja mam małe? :)

Gość gość
Bzdury. Wymiona są najmniej ważne. Z wiekiem duże cy ce są obleśne.

Gość Męska brać
Cyce jak arbuzy to coś co nas podnieca

Gość gość
To prawda, a najwięcej leci na ładną buzię i duże (ale nie olbrzymie) piersi. To jest to co nas najbardziej podnieca.

Gość gość
" A największe odchyły preferują te z płaską klatą" - właśnie że nie .... jest zupełnie na odwrót ...z tego co się zorientowałam to te "odchyły" mają świra na punkcie dużych (czesto bardzo duzych) cyckow i w dużej mierze a propo sexu często połaczonego z mega perwersją, fetyszami itd

Gość gość
Szczera prawda. Lecimy na ponetne kobiety z pelnym biustem, kraglym tyleczkiem i pelnymi biodrami. Aseksualnym deskom z plaskod***em mowimy stanowczo NIE! No chyba, ze mowa o rurkowcach z 12cm w spodniach. Ci z wiadomych wzgledow wybieraja filigranowe deski, bo z prawdziwa kobieta nie poradziliby sobie w lozku, c***y.

Gość prawik26
mam 12cm i lubię filigranowe dziewczyny, chyba coś w tym jest co gość wyżej napisał

Gość gość
Mnie biusty nie kręcą ani w połowie tak ja wydatne, okrągłe tyłeczki oraz szczupła talia osy. Rozmiar biustu nie ma znaczenia, jeśli laska ma wspaniały dół.

Gość gość
Ten kto pisze o edeskach plaskodupiu może byś wolał Lisze?

Gość gość
O tak lubiem take durze kobiety jak Joanna L.

Gość gośćcl
wiekszosc facetow lubi kobiety szczuple, z proporcjonalna budowa ciala, zgrabnym tylkiem i jedrnymi piersiami w rozmiarze B,C. plaskie i arbuzy podobaja sie zdecydowanej mniejszosci. taka jest prawda i nie ma co piepszyc ze mozna byc pasztetem byle miec duze cycki czy wielka doope.

Gość gość
Ja osobiście wolę przeciętną laskę z dużym biustem, niż ładną z małymi piersiami, czy całkowicie płaską. Żeby nie było nieporozumień, dodam, że nie mówię, co lubi większość, tylko ja.

Gość gość
Jak ktoś był w związku z kobietą z dużym biustem, to nie będzie chciał już być z taką z małymi piersiami, a jeśli już, to ciężko będzie mu się przestawić.

Gość gość
racja ... ja też bym wybrała umięśnionego niż takie chuderlawego bez mięśni na klacie, ramionach itd ... przypomniał mi się właśnie taki blondyn ode mnie z mojej miejscowości :) Wysportowany, wysoki ładny i soczyście zdrowo umięśniony (w normie - nie za duzo, nie za mało) .... jak by mi dali do wyboru jakiegoś anorektyka gdzie sama skora i kości, jakiegos obrosnietego tłuszczem prosiaczka albo tego blond wysportowanego to bez wahania wybrałabym i wolałabym blond wysportowanego

Gość gość
blond wysportowany ----- ale on byl ładny ... już zapomniałam o nim a tu bahhh ... nagle się mi przypomniał

Gość gość
gość wczoraj Jak ktoś był w związku z kobietą z dużym biustem, to nie będzie chciał już być z taką z małymi piersiami, a jeśli już, to ciężko będzie mu się przestawić. x\ a mój chlopak bez problemu się przestawił :) woli on szczupłe kobiety z talia i jędrnym tyłeczkiem :) więc rzucił swoją biuściastą dziewczyne dla mnie ;) ona potem nie mogla tego zrozumiec bo moje sa na reke a jej sa o wiele wiele wieksze :P

Gość gość
jakbym mial rozbic skale waznosci to tak: na jedna noc: twarz 20% cyce 30% dupa 50% zwiazek: twarz 40% cyce 20% dupa40%

Gość gość
a ja nie mam faceta :) wiec nie wem co woli ... ale chybanie mnie :D a tak narawde to jest mi obojętne co wola :) ... niech sobie spedzają czasz ta ktorasięim bardziej podoba :) co miakurat bardzo odpowiada :)

Gość gość
lubią duże piersi ale nawet nie wiedza w rozmiarówkach które to są duże :P

Gość gość
"a mój chlopak bez problemu się przestawił :)" Ja miałem spory problem z przestawieniem się i nawet olałem uśmiechającą się do mnie pannę, która wydawała się całkiem sympatyczna i ogólnie kompletnie ignorowałem kobiety z małymi piersiami, dopiero niedawno, gdy zakochałem się w koleżance z pracy, którą poznałem w kwietniu i która ma bardzo małe piersi, a w dodatku w tak krótkim czasie, wiem o Niej więcej, niż o każdej ze swoich byłych. Dodam, że to wspaniała osoba i żeby nie było, że wcześniej leciałem tylko na cycki, to te, z którymi byłem przed aktualną byłą, też miały małe piersi. Tylko obecna ex ma duże D.

Gość gość
a czy mnie kiedyś obchodziła większość?