Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do facetow

Jakie bledy popelniaja kobiety w lozku ?

Polecane posty

Gość do facetow

jw

Gość gość
Nie wiem uprawiałem seks tylko z prostytutką a ona robi to bez błędnie. Chociaż nie mam porównania więc może wypowiedzą się prawdziwi mężczyźni co uprawiają seks bez zobowiązań z wieloma kobietami.

Gość gość
popełniają jeden błąd: wchodzą do niego

Gość gość
temat skierowany jest do mezczyzm, a nie do dzieci (gość dziś ), pytanie dotyczy bledow popelnianych w lozku, co przeszkadza, co irytuje mezczyzne w zachowaniu kobiety np podczas seksu, przed czy po nim?

Gość gość
ja gdzies czytalam, ze faceci nie lubia jak kobieta instruuje faceta podczas seksu, jak nie zaklada seksownej bielizny jak nie inicjuje stosunku, jak chce dlugiej gry wstepnej, jak nie lubi szybkiego numerka od czasu do czasu, jak nie chce eksperymentowac - to prawda mezczyzni ? dodacie cos jeszcze z wlasneo doswiadczenia ?

Gość gość
To co wymieniłaś nie jest akurat ważne, no może poza brakiem chęci do eksperymentowania, największy błąd, to nie wiem czemu, ale większość kobiet uważa że jak zrobi facetowi loda to jest on wniebowzięty i że to wystarczy... mnie to akurat nie kręci, owszem jest miłe, ale szału nie ma, a największym błędem przy lodziku jest zahaczanie zębami i pomijanie jajeczek. Facet ma mnóstwo punktów erogennych, z części sami nie zdajemy sobie sprawy, więc największym błędem jest skupianie się wyłącznie na penisie.

Gość gość
21.37 szału nie ma bo jeszcze dobrego lodzika nie przezylees :)

Gość gość
wiec na czym kobieta ma sie skupiac? moze sie podzielisz wiedza zamiast roziewac niezadowolenie z kobiet

Gość gość
poszukuję urodziwej partnerki ,intelektualistki ,wykształconej seks w normie,bez wyuzdań

Gość gość
największym błędem kobiet podczas seksu jest to, że myślą za dużo.

Gość gość
21.37 szału nie ma bo jeszcze dobrego lodzika nie przezylees x O to się nie martw, przeżyłem, tylko nie wiem czy wiesz, ale penis we wzwodzie jest znacznie mniej podatny na dotyk niż penis podczas spoczynku, jądra są znacznie bardziej wrażliwsze. Podczas stosunku masuj delikatnie facetowi jądra, a skończy znacznie wcześniej niż zazwyczaj :)

Gdy udaje ze jej dobrze ( jęczy) gdy jeszcze dobrze sie niezaczelo. Gdy instruuje jak ją bzykac i co robic. Niech pogada o tym co lubi kiedy indziej. Pozatym każdy facet chce sam to "wiedzieć" Gdy źle wali konia ciągnąc za bardzo skóre do góry jak by chciała wyciskać mleko ( to boli a nie sprawia przyjemnosc) Gdy sie niedomyje, jest zaniedbana Gdy jest mało zaangażowana Gdy przeprasza za cokolwiek, za duzo gada podczas seksu, gdy tlumaczy swoje kompleksy albo z innych rzeczy jak np. Dziewczyna robi łaske że sie bzyknie to już wogule mnie drażni takie coś. Mógłbym sie z każdą przespać a jakaś dziewucha traktuje seks z nią jak nagrode, to jest najbardziej żałosne, nierobcie tak nigdy.

Gość gość
Im młodsza tym mniej kombinuje. Dla starszych to biznes, czar pryska, smutne to jest -sexbiznes i zawsze zamalo. Takie są moje spostrzeżenia niestety. Kobieta nie będzie z facetem, jeżeli ma możliwość wyrwać jej zdaniem ,,ciekawszego''. Problem jest jak się pomylić i chce wrócić. Obrażona udaje, skrzywdzona przez los. Kobiety kocham, ale same mnie nauczyły ostrożności.

Gość gość
Nie dostrzeglem- za malo UPS

Gość gość
leza i czekaja ;=)

Gość gość
Aż coś im kapnie, klapnie ?

Gość gość
Brunetka ale z cb.doopek,a jakie błędy ortograficzne robisz,skończyłeś choć podstawówkę?ale masz mniemanie o sobie -moglbym sie z każdą przespać -akurat ,ja Np.nie znoszę jak facet nic sobą nie reprezentuje wiec ty odpadasz głąbie kapusciany :P

Jedyny błąd ktory zresztą swiadomie zrobiłem to słowo "wogule" ktore napisałem ze wzgledu ze tak bylo latwiej. Reszta to slowa bez polskich znakow. A ciebie bym przetrzepał tak że bys sama prosila jeszcze o wiecej :) Co do starszych kobiet, dobrze ze niepostrzegam tego jak seksbiznes, to tylko twoj pryzmat przez jaki na to patrzysz i to jest dolujące ale na szczescie to niedokonca prawda. Miłosc, odpowiednia osoba jest ponad tymi ograniczeniami.

Gość gość
Robić błędy świadomie ze względu na to, że jest tak łatwiej. bzdurne tłumaczenie... co się dzieje z tym światem

Gość gość
mysla tylko o pozycjach :) nic wiecej

Gość gość
Ja tam nigdy nie podpowiadam prezesowi jak ma co robic.W czasie lanczyku nie ma na to czasu.Nie jest specjalnie wybredny,a ja wtedy mysle tylko o awansie.Zyje sie raz...

Gość gość
11:20,twoje wymogi pustaku to mam gdzieś gleboko,po twojej niemrawej wypowiedzi wnioskuje ze cienki kolo z cb.pod względem intelektualnym.Kazda ci daje-takie pustaki twojego pokroju co przed każdym nogi rozkładają to możliwe i z czego ty sie cieszysz.Zeby byla jasność,mam faceta na poziomie ,byle kto mnie nie dotyka .

Gość gość
żebyś pisze sie łacznie - ciekawe co ten pustak ma w rozporki bo w głowie pusto:P

Gość gość
Nie w temacie, ale może kobiety się też wypowiedzą co denerwuje je w facetach w łóżku. A ja będę tą pierwszą. U mnie jest dużo tego. Gdy facet podczas minety zbacza z łechtaczki i dalej myśli, że robi mi dobrze. Dobrze wie jakie pozycje lubię to ma to gdzieś i praktykuję dalej swoją. Zbyt duże oczekiwania. Non stop seksowna bielizna (nie chodzi tu o stringi i koronkowy staniczek, ale o pończochy z podwiązkami i gorsety). Non stop taniec, z******ty lodzik i ujeżdżanie go. Kiedy nie wali mnie jak szma*ę, a jak dziewicę. Nie stęka mi do ucha, gdy dochodzi. Gdy ma włosy tu i tam. Jak jest nieumyty w ogóle nie ma wstępu do łóżka. Proszenie o lodzik na końcu z połykiem, mimo to, że wie jak ma obrzydliwą spermę i mógłby popracować nad smakiem. Całowanie mnie jak nachalny napaleniec. Dobra nie mam czasu... Zapomniałam o obiedzie.

Gość gość
Jak po uniesieniach leżąc w łóżku - bezustannie pyta - jak ci było? I to wkurzające...podrap mnie proszę żebym mógł zasnąć....

Gość zadowolona z sexu z mężem
Do 13:55ale ci sie ofermą trafiła nie facet,mnie posuwa aż wióry leca i ledwo żyję i ledwo chodzę.Nie narzekam lepszy taki niż cienias z fiutkuem 8-10cm i flak .

Gość gość
Wczoraj 21:59 Brunetoss ,to musza udawać ze im dobrze juz od początku zanim jeszcze zaczniesz,:P,to wszystko już o sobie nam napisałeś :P,popracuj nad sobą i swoimi możliwościami,pomyśl czasem o kobiecie nie tylko o sobie:P,widzisz-wygadałes sie przez przypadek chłopie.:P

Gość gość
Beznadziejne są laski, które w łóżku: są kłodami (z cyklu: ja tylko leżę, a ty się mną facecie zajmuj), nie robią laski w ogóle (nie wierzę facetom, którzy mówią, że są w stanie bez tego żyć - kłamią), nigdy same nie inicjują seksu, chcą seksu tylko w łóżku i przy zgaszonym świetle, nie potrafią się seksownie ubrać do łóżka, są za bardzo zarośnięte wiadomo gdzie, nie mówiąc już o nieogolonych nogach. Dla mnie osobiście nie da się też uprawiać seksu z dziewczyną, która ma piegi zamiast biustu.