Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to rozpocząć?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam faceta, który cholernie mnie pociąga, totalnie zapadł mi w pamięć. Zwykle mamy możliwość "kontaktu" tylko przez 2-3 minuty, wiec to nie dużo. Prawie codziennie chodzę do niego do "pracy", ale tak jak mówie to są ułamki minut. Po jego spojrzeniach, gdy patrzy mi prosto w oczy, postawie, chyba jest zainteresowany. Powie coś miłego, "dobrze Cię znów widzieć", "nareszcie jesteś", "czekałem na Ciebie" i uwodzi wzrokiem. Kiedy stanie obok mnie, kciuk w kieszeń i głęboko patrzy się w oczy, a do tego jego głos... Nogi się pode mną uginaja. Wydawalo mi się, ze jest wolny, jednak ostatnio ktoś powiedział mi, ze jest w związku, chociaż nie wydaje mi się. Ale co z mojej strony? Jak zacząć...? Czy "znaki" z jego strony coś oznaczają? Może powiedzieć na początku coś miłego? Bo nie chciałbym tak od razu zapraszać go np na kawę, chyba ze może jakiś spacer? Ale jeśli odmówi to co wtedy? Będzie mi głupio, gdy będę musiała się z nim widzieć. Jak rozpoczac ta znajomość?

Gość gość
"Bo nie chciałbym tak od razu zapraszać go np na kawę, chyba ze może jakiś spacer? " ????!!???!!????

Gość gość
ja zarywam z takimi tekstami "kawka, spacerek"i bardziej zabawne i żartobliwe teksty tylko do tych na których opinii (i na nich samych) mi za bardzo nie zależy ... gdy sie mi spooba - pełna powaga i dojrzałość

Gość gość
*chciałabym

Gość gość
Ja w sytuacjach trudnych zawsze proszę o ich rozjasnienie dobrej tarocistki. Za taką uwazam Sofii, ktora wróży emailowo i jest konkretna i rzeczowa. Jesli potrzebujecie takiej porady piszcie do niej na email tarocistkasofii@wp.pl . Wróży odpłatnie ale jest tego warta.

Gość gość
mam tak samo , tylko że mi się podoba kobieta i tak samo to wygląda.Asia

Gość gość
i ona jest na wysokim stanowisku a ja zwykłą pracownicą ,cóż czekam na jej ruch bo mi to nie wypada. Asia

Gość gość
ile masz lat ? a on ile? takie sytuacje są głupie bo czasami ktoś daje sygnały albo po prostu my je żle odbieramy. kiedyś się tak nadziałam w pracy że musiałam zrezygnować ,bo chłopak okazał się dupkiem.Sara

Gość gość
20, on 25..