Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BezradnaCorka

Ojciec alkoholik wykańcza babcię

Polecane posty

Gość BezradnaCorka

Hej! Pomóżcie bo już ręce opadają. Mój ojciec jest alkoholikiem, dodatkowo choruje na serce. Ma zastawkę i jest po jednym udarze. Musi stale przyjmować leki czego nie robi. Przepija każdy grosz, ale to nie nowość u alkoholików. Przesiaduje u kobiety która jest niezrównoważona psychicznie. Zamyka go w domu, słyszałam od sąsiadów tej M. że faszeruje mojego ojca tabletkami psychotropowymi, ale czy to prawda nie wiem, choć z nią wszystko możliwe. Najgorsze jest to że moja 76 letnia babcia non stop chodzi do Niej pod blok, wysiaduje godzinami czekając z tabletkami aż ojciec wyjdzie z domu żeby chociaż przyjął tabletki. Wydzwania tysiąc razy dziennie do niej i do niego. Dziś to wszystko przeszło wszelkie granice, ojciec przyszedł na 5 minut do domu pod pretekstem wzięcia leków ( o 21 )cały we krwi z pobita głową i z powrotem pojechał. Policja nie chce mi pomóc, a temu "kretynowi" najwyraźniej się tam podoba. Jak pomóc babci? Co zrobić? Gdzie szukać szybkiej pomocy? Ojciec wykończy siebie, babcię i przy okazji mnie. Pomóżcie ludzie bo nie wiem już co mam zrobić

Gość BezradnaCorka
Prosze, wiem że ktoś tam jest kto może dać cenną rade

Gość gość
Pomoze mi ktoś?

Gość gość
Na ojca nie wplyniesz juz. Na babcie pewnie tez bo kocha swoje dziecko jakie by nie bylo.

Gość gość
Przykro czytac szkoda mi babci a ojciec po takich chorobach i bez lekow nie pociagnie dlugo. Dbaj o babcie