Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mi proponuje układ za kase, 500 zł spotkanie, 2000 zł nocka. Zgodzić się ?

Polecane posty

Gość gość

:( nie wiem co robic, nie jestem dziwką

Gość gość
a potem wszystko wydasz w aptece na leczenie syfa :D wiec chyba nie warto.

Gość gość
no boje sie jakiejs choroby ale jestem zdesperowana, ja sie jemu bardzo podobam, nie wiem co teraz, potrzebuj***ardzo pieniedzy :(

Gość gość
Gdybyś nie była dziwką, to nawet nie myślała być sekundy na decyzją.

Gość gość
Bóg to widzi rób jak uważasz kiedyś możesz żałować odezwie Ci się moralniak. Nie powinnaś tutaj pytać. Twoja dupa, Twoja godność, Twoja decyzja. Nie mam zdania.

Gość gość
nie wiem skąd wziąc kase, mam noz na gardle, musze miec tą kase bo bedzie zle, jestem juz zadłuzona w chwilowkach, nie splacam bo nie mam z czego

Gość gość
To się zgódź, jaki masz problem? Dorosła jesteś (mam nadzieję) i możesz robic ze swoim ciałem co zechcesz. Chyba, że on jakiś odrazający jest i będziesz się męczyć strasznie.

Ja bym sie nawet niezastanawial. Łatwa kasa i przyjemnosc ale niedla kazdego. Zapytaj siebie jak sie z tym bedziesz czuła ? jesli tego nieczujesz, niechcesz robic to nierob.

Gość gość
nie jest odrażający, ale tzw fetyszysta, chce mi lizać tyłek, chce ostrego seksu (bez bicia, sikania itp) po prostu chce mnie wylizac wszedzie a potem ostry seks, potrzebuje kasy ale nie wiem czy dam rade, przeciez to obcy facet, jak chodzilam na randki to balam sie samego spotkania z kims obcym, czesto przekladalam to spotkanie, raz wystawilam chlopaka :/

Gość gość
Spróbuj raz, dwa razy i zobaczysz czy ci to odpowiada. A forsę potrzebujesz więc na próbę można się zgodzić. Tylko czy on naprawdę ma forsę i chce płacic (jak długo)to inna sprawa.

Gość gość
No coz , nie ty pierwsza i nie ostatnia. Wszystko zależy od tego czy jesteś na tyle silna aby nie mieć wyrzutów sumienia i czy nie pójdziesz dalej. Pisały tu kobiety ktory byly w sponsorowanych związkach na studiach np i teraz maja rodziny i to juz za nimi. Może powiedz ze chcesz sie spotkać na drinka aby sie lepiej poznać. A nuż go polubisz.. Zastanów sie tylko czy warto i czy na pewno nic więcej nie da sie zrobić.

Hah raz dwa ? Ona sie nawet stresowała z chlopakiem z neta spotkać, to niedoświadczona jeszcze przestraszona pipka z mentalnością dziewicy. Niebierz tego za groźbe ale pewnie po pierwszym seksie bedziesz ryczeć i mieć doła, chyba że jestes silna psychicznie.

Gość gość
Prowo. Takie stawki mogl wymyslec tylko samotny pasztet z kaffe, ktory nie ma pojecia o realnych stawkach sponsoringu. I nie oszukujmy sie. Bedac umoczona w chwilowkach to Ty raczej nie jestes super zadbana laska. Slabe kosmetyki, slaby makijaz, slabe zarcie, slaba cera, slaba skora, slabe ciuchy, slabe wlosy, aTy bujasz w oblokach z 2000 zl na nocke. LOL.

Gość gość
tez tak mysle jak gosc wyzej :D mojej przyjaciolce facet z portalu proponowal naprawde duzą kase, wieksza niz 2000 za noc, ona odmawiala, zablokowała go, on zalozyl inne konto i proponwal jeszcze wiecej, pokazywal foty, widac ze przy kasie, nawet zrobil zdjecie 10 tys i powiedzial ze da jej to za seks, ze bedzie dostawala tyle za kazdą noc :D oczywiscie sie nie zgodzila, ale ona jest naprawde ladna, byla fotomodelką, zarabia dobrze, jako nastolatka uprawiala sport, faceci sie za nia ogladaja bo wyglada lepiej niz 90% Polek Zwyklej lasce faceci dają max 200-300 a nie 500 czy 2000