Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres :D

Polecane posty

Gość gość

Hej :) meisiac temu dostalam 1 miesiaczke ale nie powiedziałam mamie(sama sobie kupiłam podpaski) te brudne majtki wrzuciłam do kosza z bielizna i potem jak sie kapałam chcialam wziac podpaske i wczesniej było całe opakowanie a okazało sie ze zostala tylko jedna a reszta było porozrzucane po szafce(podejrezłąm ze mama chciała sprawdzic czy mam) ale nie wziełam tej podpaski, wziełam wkłade moja ... a teraz znów dostane i boje sie jej powiedziec, nigdy nie rozmawiałam z nia na takie tematy. co mam zrobic

Gość gość
Zostaw celowo zużytą podpaskę w toalecie w widocznym miejscu. Mama na pewno ją zauważy i zapyta czy okresu dostałaś. No i wtedy jej powiesz :-) ja zrobilam tak samo, bo też nie bylam na tyle bezpośrednia by powiedzieć "Mamo okres dostałam!" :-)

Gość gość
Ja miałam podobnie ,matka nie uświadomiła mnie wcale,pamiętam jak pierwszy okres dostałam w nocy,nie byłam świadoma co się dzieje,nie znałam tego uczucia,a rano plama na prześcieradle i materacu no i oczywiście awantura z matką jak mogłam do tego dopuścić. Współczuję ci,chcesz pogadać?