Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od kobiety potrzebuje tylko trzydaniowych obiadow.

Polecane posty

Gość gość

Musi byc przystawka, zupa i drugie. No i oczywiscie deser. Na sniadanie musi byc cieple pieczywo, jajecznica, wedliny i ser. Kolacja oczywiscie na cieplo. Drugie sniadanie do pracy estetycznie spakowane. Dwa razy w tygodniu swieze ciasto domowe. Niczego wiecej nie potrzebuje. Sprzatac bedzie sprzataczka. Seks- tylko jesli kobieta zechce, ale raczej niechetnie.

Gość niestała     czytaczka
Zatrudnij sobie kucharkę :) Sprzątaczka będzie miała koleżankę i git ;)

Gość gość
@ niestała czytaczka dziś Zatrudnij sobie kucharkę<, To nie jest dobry pomysl. Tylko moja kobieta bedzie dla mnie gotowala z miloscia i sercem. Zadna kucharka mi tego nie da.

Gość niestała    czytaczka
Przepraszam, ale brzmisz jak ktoś głęboko sfrustrowany. O jakiej miłośc***iszesz ? Seks niekoniecznie ? P.S. Przepraszam ale mam ciężki dzień i jeśli źle Cię oceniłam, to posypuję głowę popiołem i spadam.

Gość gość
Hahahaha R

Gość gość
Niestała " hahahaha " było spontaniczna reakcja na opis tego czego potrzebuje Autor od swojej kobiety sorki jeżeli zrozumiałaś to inaczej albo ja wcinam się nie w ten wątek :D R

Gość gość
Ja swietnie gotuję :D i nie zależy mi na seksie mam niskie libido:|

Gość gość
@ niestała czytaczka dziś Przepraszam, ale brzmisz jak ktoś głęboko sfrustrowany. O jakiej miłośc***iszesz ? Seks niekoniecznie ?<< Oczywiscie ona ma mnie kochac. No tak to w sumie wyszlo, ze potrzebuje milosci i gotowania jako jej przejawu.

Gość gość
A co, nie potrafisz sobie sieroto sam przyrządzić? Współczuję idiotce, ktora będzie twoja kobietą :D

Gość gość
Ale, ze sex tylko na żądanie zony ?

Gość gość
@ gość dziś A co, nie potrafisz sobie sieroto sam przyrządzić? Współczuję idiotce, ktora będzie twoja kobietą<< Mam wazniejsze zajecia niz "przyrzadzanie". Zarabiam pieniadze. A co ty jestes kobieta? Bo rzeczywiscie trzeba im wspolczuc, ze cokolwiek musza robic, a gdyby musialy uprawiac seks to juz horror, ale ze mna nie musi. Pewnie wedlug ciebie, jedyne zajecie godne kobiety to rodzenie bachorow i kleczenie w kosciele. Ewentualnie sluchanie radyjka.

Gość gość
@ gość dziś Ale, ze sex tylko na żądanie zony ? << No przeciez to podobno wymarzona sytuacja dla kobiety: nikt jej nie zmusza do seksu, nawet posrednio czy aluzjami. Konserwuje cipke dla robakow.

Gość gość
16:28 Podanie z grafikiem potrzeb seksualnych kobiety należy złożyć w jakimś określonym terminie czy niekoniecznie ? Nie, żebym chciała aplikować na to stanowisko ( temperament mam zbyt duży ) :D I proszę bez efektow grozy bo zasnąć nie będę mogła :D

Gość gość
Termin podam, jak dowiem sie kiedy planowane jest rozpoczecie polowow osmiorniczek. Za duzy temperament nie sa przyznawane punkty ujemne, w razie czego mam brata blizniaka, tak, ze nie poznasz, kto ciebie zaspokaja.

Gość gość
Wyjątkowe niedoszacowanie inteligencji kobiety :p, zreszta to praca na dwa etaty w związku z czym należałoby obniżyć ilośc wymogów odnośnie miłości i przejawów jej w gotowaniu :D

Gość gość
Mam wazniejsze zajecia niz "przyrzadzanie". Zarabiam pieniadze. A co ty jestes kobieta? Bo rzeczywiscie trzeba im wspolczuc, ze cokolwiek musza robic, a gdyby musialy uprawiac seks to juz horror, ale ze mna nie musi. Pewnie wedlug ciebie, jedyne zajecie godne kobiety to rodzenie bachorow i kleczenie w kosciele. Ewentualnie sluchanie radyjka x Zarabiasz pieniądze? Naprawdę? A to chyba nowość w przyrodzie i naprawdę jestes wyjątkiem :D Bierz się za robotę, a potem do kuchni sobie dania przyrządzac. Masz w ogole swietne zdanie o kobietach, dlatego podtrzymuje, ze jesli znajdzie sie jakas wyjatkowa idiotka, ktora z Toba zostanie, to juz naprawdę bedzie musiala byc skrajnie ograniczona umyslowo. Zyj swoim zarabianiem. Nic nie wiesz o kobietach...

Gość gość
autor ma cos poważnego z głową -seks niechętnie,moze on woli chłopców a kobieta gotuje i sprząta,:P,wspolczuje jak sie z nim jakas pani zwiaze:P,powinien napisać oglosz,"szukam gosposi" :P

Gość gość
Ale ten facet lubi żreć -musi wyglądać jak prosiak,a kobieta tylko stać przy kuchni i nic innego nie robić ,to najlepsza będzie emerytka,poszukaj w Klubie Seniora - leje ze smiechu hehehe :P:P:P,ah jeszcze zapomniałam dodać ,ze sprzątaczka musi byc całodobowa -kto będzie kibel czyścił po takim żarciu a smród a feeee.:P

Gość gość
To prawdziwa sierota Jemu Wogole Nie Staje penis,ma flaka,to dopiero tragedddyyyjjjaaaa!!!!

Gość gość
gość dziś gość dziś Nie musi miec doktoratu z filozofii, a do gotowania inteligencja nie jest tak bardzo potrzebna...

Gość gość
@gość dziś << Ciebie na pewno "nie wole".

Gość gość
@gość dziś << Jak masz takie "porady" to zaloz kacik porad. Ja ich nie potrzebuje.

Gość gość
@gość dziś << Fantazjujesz, bo na pewno nie widziales.

Gość gość
jesteś gejem?

Gość gość
A ty jestes?

Gość gość
Autorze, a ile masz lat? Przystojny jesteś? I szukasz kobiety czy kucharki? Tzn. czy zapewniasz wszelkie wygody- ciuchy, wakacje, wyjścia wspólne itp? Bo rozumiem, że jak kobieta ma gotować kilkudaniowe obiady, robić śniadania i kolacje, to nie wystarczy jej czasu na pracę zawodową. Ja podobno dobrze gotuję (tak mówią znajomi i rodzina), seksu nie lubię, ale lubię ładnie się ubrać, podróżować, wyjść na koncert, na imprezę. Teraz pracuję, więc sama sobie finansuję przyjemności, a jak byłoby w relacji z Tobą?

Gość gość
autorze jak "odpowiednio" zapłacisz kucharce to też będzie gotowała z sercem :D

Gość Rescator555
gość dziś Obawiam sie, ze traktujesz to powaznie, a nie mam serca, zeby wpuszczac ciebie w maliny. Oczywiscie ten post to prowo.