Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Sierpień 18, 2015 Oto jakie byłyby w niej postulaty PO PIERWSZE -NIEOGRANICZONY SOCJAL Dofinansowanie małych przedsiębiorców, zasiłki dla bezrobotnych oraz opłacanie im rachunków, państwo narzucałoby pracodawcy osoby do pracy (pensje tym osobom gwarantowałoby państwo) oraz więcej niż pięć stówek na dzieci,minimum dwa tysiące) PO DRUGIE - INTRONIZACJA CHRYSTUSA KRÓLA Co za tym idzie całkowity zakaz aborcji, eutanazji, in vitro, antykoncepcji, feminizmu, gender, homoseksualizmu, nawet zmiana płci będzie karana. Nawet uśpienie chorego psa czy kota podlegałoby więzieniu na piętnaście lat. A kobiety na pewno nie chodziłyby gołe po ulicy bo byłyby zatrzymane na trzy tygodnie więzienia. PO TRZECIE Będzie więcej telewizji trwam :) i republiki. Zlikwidowałabym tvny , polsaty a z tvp zrobiłabym telewizję religijną. Gazety wyborcze, newsweeki byłyby palone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2015 od czego uratować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2015 dałam się nabrać a ty jaj sobie robisz:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Sierpień 18, 2015 Od Platformy Obywatelskiej! Pragnę więzienia dla nich wszystkich, takiego losu jak dla tej ladacznicy Blidowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2015 to nie jest temat do żartów założycielko. wstydziłabyś się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Sierpień 18, 2015 Ja mówię poważnie, jakbym się dorwała do władzy to wiedziałabym jak uratować Polskę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2015 kiedy w końcu zdasz maturę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Sierpień 18, 2015 Nie mam zamiaru do matury podchodzić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2015 nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie premiera xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach