Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zazdrosna!

Polecane posty

Gość gość

Moi drodzy, jestem po 20stce, od 5 lat jestem w związku i ostatnimi czasy zmagam się z chorobliwą zazdrością.... o...? O przyjaciół swojego chłopaka. Chciałam go trochę zmienić.... wiem, to paskudne. Ale jesteśmy tak długo razem, dojrzałam, chciałam by on też dojrzał. Zaczęłam potrzebować mężczyzny. Chciałam by przestał grać w gry. On mi mówi, że przecież robi to co lubi, a do tego się rozwija, że mnie nie zaniedbuje, że to tylko kumple. Ale jest na prawdę inaczej! Bywa, że spędza z nimi na komputerze całe wieczory. Nie mieszkamy jeszcze razem, ale on do tego się nie pali, bo jak mi kiedyś powiedział 'bałby się, że narzekałabym na to, że spędza czas przed komputerem'. Czy ja jestem złą dziewczyną? Czy powinnam odejść, odpuść sobie 5 lat razem, a może poczekać? Może on jeszcze dojrzeje? Pomocy :(

Gość gość
a w co gra?

Gość gość
Czy to ważne? W lola, cs... i ciągle gada o tym ze swoimi ziomeczkami. A ma 25 lat... Gdyby ktoś pytał... Próbowałam ich polubić, ale zniechęcili mnie dostatecznie do siebie, w skrócie ich priorytety, to 'granie, chlanie, oby baba nie gadała'.

Gość gość
A może byś zaczęła z nimi grac?

Gość gość
Nie mam na to czasu i dla mnie to złodziej czasu. Ja mam studia, znajomych, gitarę, sport i podróże... Niestety mojego lubego nic nie rusza...

Gość gość
Odczep się od niego, granie to pasja, jakoś sławni youtuberzy też grają, Isamu, Izak, Nitro. Wszyscy mają partnerki/żony, które AKCEPTUJĄ TAKI STAN RZECZY. Ty możesz mieć swoje zainteresowania a on nie? W te gry nie można grać samemu, do nich potrzebna jest drużyna, przyjaciele. Daj mu trochę czasu, sama przecież też coś robisz, graj na gitarze czy zajmij się sobą jak on sobie gra, jak można być zazdrosnym o grupę kumpli :D :D :D

Gość gość
Tylko on nie będzie sławny, próbował, nie wychodziło mu, w lola też jest słaby. Ja nie zajmuje się moimi pasjami cały wieczór. Pracuję i myślę o przyszłości. A on? Zamiast iść do pracy, woli przesiedzieć całe wieczory na kompie. Ja tego nie robię... I nie chodzi o to, że mu zabraniam kumpli, bo to by było chore, ale wiem, że mają oni na niego zły wpływ i mnie to wkurza.

Gość gość
A i oglądam czasami tych pasjonatów i wiem, że te żonki się trzymają, bo goście mają dobrą kasę. W tym momencie mój chłopak nie ma, ani zawodu, ani roboty...

Gość gość
Zostaw go i znajdź kogoś na swoim poziomie.