Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brnąć w to dalej??

Polecane posty

Gość gość

No więc pisze poniewaz sama juz nie wiem co robic i mam metlik w głowie . Czy to normalne by partner po 2 latach zwiazku nagle powiedział ze jest mu nudno i nie ma o czym rozmawiac? takie cos usłyszałam od swojego faceta z którym jestem dwa lata. Jest miedzy nami roznie, ale czesciej lepiej. Wczoraj rozmawialismy i on mi powiedział ze on nie ma o czym juz ze mna rozmawiac i wogole nudzi mu sie. Ze ile mozna rozmawiac o tym co sie dzieje wsrod nas itd. Wiec o czym sie rozmawia ? przeciez to chyba normalne ze ludzie rozmawiaja na codzien o tym co ich otacza. W naszym związku nie ma aż takiej monotonii wyjeżdzamy na weekendy do znajomych wychodzimy itp. a on mi mowi ,ze jestem nuda i sie nudzi ze mną! nie wiem co robić!

Gość gość
Wniąskując z tego co piszesz to po prostu Twoj facet już nie chce z tobą być i tyle, nie ma tutaj nic skomplikowanego po co byc z kims na sile on poszukac kogos ty tez i tyle.

Gość gość
Licz się z tym, że wkrótce odejdzie od Ciebie.

Gość gość
ja bym zakonczyla zwiazek po takim tekscie... niech on sobie gada z kolegami, dziewczyna jest od kochania... poza tym on pewnie tez jest mega nudny, jakie ma studia? czyta jakies ksiązki czy tylko xxx i sport oglada?

Gość gość
niestety ale raczej nic juz tego nie bedzie,ale moze tutaj poznasz jakiegos fajnego kawalera:)

Gość gość
Ja w sytuacjach trudnych zawsze proszę o ich rozjasnienie dobrej tarocistki. Za taką uwazam Sofii, ktora wróży emailowo i jest konkretna i rzeczowa. Jesli potrzebujecie takiej porady piszcie do niej na email tarocistkasofii@wp.pl . Wróży odpłatnie ale jest tego warta.

Gość gość
Jeżeli Ci na nim zależy i kochasz go nie weźmiesz tych glupich rad jakie ci daja te kafeterki,że masz odejść! myślicie ze po 2 latach tak latwo od kogos odejść jeżeli sie kochacie to musicie to przetrwać! dacie rade! porozmawaiaj z nim! może macie chwilowy kryzys. Trzymam za was kciuki!!

Gość gość
Ale ja nie umiem od niego odejść.. Za bardzo go kocham .. chce być z nim..

Gość gość
JEżeli będzi3esz brnela w to dalej bedziesz w toksycznym zwiazku! tak to sie zaczyna...