Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi

Polecane posty

Gość gość

Jakieś 2 miesiące temu chłopak ze mną zerwał, za powod podał to ze ma problemy i nie chce mnie obciążać nimi. Ja powiedziałam że dla mnie to nie jest problem, itp. W każdym razie po tym rozstaniu jakby nie było roztania bo jeszcze kilka razy się widzieliśmy. Ale potem powiedział ze on się nie nadaje do zwiazku, ze zniszczy mi życie i kontakt się urwał. Jakis czas temu się odezwał, pisze kilka smsów czasem więcej czasem mniej. Czasem są takie normalne a czasami takie hmm burkliwe, jakby niemiłe. O co mu chodzi? Dodam ze to nie głupi facet i na pewno nie sądzi że się z nim przespie. Sam inicjuje kontakty, zresztą raz napisał ze teskni za naszymi rozmowami. Tylko ze nie zaproponował spotkania ani nic, więcej ja mam wrażenie że kiedy ja pokretnie chciałam wybadac czy może ma ochotę na kawę czy coś to jakby się zdystansowal. Czy on moze chcieć ale się bać?

Gość gość
Szczerze? Piłeczka jest po jego stronie, niczego mu nie ułatwiaj. Olej, nie pomagaj, nie myśl o nim, nie nastawiaj się na niego. To się nie rozczarujesz. Odpowiedzi może być tysiące. Ciebie powinna interesować jedna: czy on Cię chce. Na razie pokazuje, że NIE. Może chce Cię we friendzone z opcją seksu bez zobowiązań. A może nie. Olej, dobrze Ci radzę.

Gość gość
Staram się olewać. I wiem że to on musi chcieć. I tak, czekam na kontakt, to on pisze pierwszy. Jak nie odpisuje olewam. Nie narzucam się. Tylko nie rozumiem czego chce, bo opcja seks odpada. On o tym wie.