Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca telemarketera opłaca się w Wawie?

Polecane posty

Gość gość

j.w co myślicie jakie zarobiki i wogole? nie chodzi tylko o call center bo sa takze male takie dzialy ?

Gość gość
to chyba najgorsza praca obok roznoszenia ulotek :O

Gość gość
dlaczego ? moja koleżanka zarbia spokojnie 3 tys do reki i to po 6h.

Gość gość
i ty w to wierzysz? co sprzedaje ?

Gość gość
pracuję w takim małym dziale ale to nie call center w branży IT ( systemy informatyczne ).ale wiadomo musi dzwonić /

Gość gość
Kolo 2 tys na rękę, umowa na rok. Kuzynka w Krakowie. Caly czas się czepiali ze norm nie robi a mimo to premie dostawala. Nie chcieli umowy przedłużyć a jak obchodziła to zaoferowali podwyżkę. Tyle ze to był punk obsługi klienta czy coś

Gość gość
- pracowałam w firmie ktora robila zlecenia dla Tmobile, wciskałam przedłuzenie umów, abonamenty itp, ogolnie tragedia, na poczatku fajne szkolenie, fajna atmosfera, opowiadywali o premiach, rozwoju a jak przyszlo co do czego to ciagly stres, bez krzyków ale silny nacisk psychiczny, zrezygnowalam po miesiącu, zarobilam 800 zl - druga firma to ubezpieczenia, ucieklam stamtąd drugiego dnia, moj przelozony mlody facet tez stosowal taki nacisk, zle sie tam czulam To byly prace w wieku nastoletnim, umowa zlecenie, przyszla malolata to trzeba ją wykorzystywac :O pracowalam tez przy telefonach przy ankietach telefonicznych i to byla moja najlepsza praca w zyciu, szkoda ze tylko na 10 miesiecy :) ankiety telefoniczne na temat sieci handlowych, bielizny, innym razem nt oferty pewnego banku, to była mała firma zaden CBOS, za godzine 4 zł plus 1 zł za kazdą ankiete, dziennie potrafilam zrobic ok80 ankiet w przypadku krótkich ankiet i ok 30-40w przypadku dlugich ale wtedy byla stawka 1,50 :) praca bez stresu, bez krzykow, godziny pracy dowolne, minimum 4 h dziennie, raz z kolezanką siedzialam 12 h :) zaluje ze juz nie suzkają nikogo