Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M1chael

chłopak mnie unika

Polecane posty

Gość M1chael

Nie wiem już sama co mam sądzić o tym. Jestem już z nim od 2 lat. Codziennie pisze do mnie, dzwoni, ale brak jakich kolwiek spotkań. Co proponuje spotkanie mówi ze ma dużo do pracy, że się nie wyrwie, że umówił się z kolegą. Od miesiąca widziałam się z Nim raz i to jeszcze na niecałą godzinę bo twierdził ze musi jechać bo ma dużo pracy. Czy to naturalne ? Codziennie pisze ze tęskni, ale cały czas twierdzi że nie ma czasu :( co o tym sądzicie ?

Gość gość
Ile macie lat?

Gość M1chael
24 ...

Gość gość
O ile nie szykuje Ci jakiejś wielkiej niespodzianki, a raczej nie szykuje, bo to nie komedia romantyczna, to unika. Dziwi mnie trochę, że facet w tym wieku zachowuje się jak gówniarz, ale nie wszyscy dojrzewają w jednym tempie, jak widać.

Gość gość
Najprawdopodobniej jest inna, moja była identycznie postępowała z dnia na dzień zaczęła nie mieć czasu, aż poinformowała mnie że się zakochała. Normalka, olać i żyć po swojemu.

To tak jak ja i moja dziewczyna :) Pewnie to sie niedlugo rozpadnie, niech sobie znajdzie kogos lepszego ode mnie, ja sie nienadaje Mieszkasz w polsce ?

Gość M1chael
Tak :)

Gość gość
leci na dwa fronty

Gość gość
Jak można sprawdzić czy jednak zdradza ? Chodzi o dowody :/

Gość gość
Ale to nie ma znaczenia, trudno udowodnić że kogoś ma, jeśli się z tym kryje, nie ma dla ciebie czasu i to najważniejsze! Skoro on nie ma czasu, to zacznij się spotykać z innymi, nie będziesz przecież czekać w nieskończoność.