Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ona się tak zachowuje?

Polecane posty

Gość gość

Moja mamuska: caly czas komentuje moj wyglad, jednego dnia sie zachwyca jak wygladam, drugiego 'wygladasz jak wyplosz'. Rownoczesnie wyzywa mnie za to, ze o siebie dbam. Teraz mnie obsmiewa, ze idac do pracy (na hostesse) poluje od paru dni na porzadne buty (na obcasie, chce jakies czolenka na obcasie 6-7), bo mam tylko plaskie i malo eleganckie sandaly. I mnie wyzywa, ze jestem 'nawiedzona'. Zawsze tak bylo, jak poszlam i kupilam sobie ladniejsza sukienke przed Sylwestrem, to jak zobaczyla zdjecia z niego to mnie wysmiala, bo polowa osob byla w swetrach.... i sie pyta, po co sobie glupia ja kupowalas. A ja sie pytam, czy nie ubieram sie glownie sama dla siebie, aby czuc sie komfortowo? ja sie czulam fajnie na Sylwku, bylam ubrana stosownie do okazji i nie mialam problemu. Podobnie zaczela mnie wysmiewa,c jak zaczelam robic sobie hybryde na rekach, mimo ze robie ja skromna (bo tylko french, nie lubie tych wydumanych kolorkow, sa za dziecinne jak dla mnie), mowila ze ona by sobie w zyciu nie zrobila. A gdybyscie widzieli jej paznokcie na stopach i jak potrafi z odprysnietym lakierem chodzic.. powiedzialam jej, ze jesli nie ma poczucia elegancji i estetyki, to niech nie ma, ale niech nie krytykuje innych. Ona dba o siebie w taki sposob, ze sie maluje (czasem za mocno), wychudzila sie (malo co je, ale to kiepski pomysl w jej wieku sie wychudzac i nic nie cwiczyc..malo jedrne jest cialo) i sie ubiera nie najgorzej (ale tez nie super). ja jej nie krytykuje, czasem tylko doradzam i kaze cos jesc, bialko, warzywa, a nie robic tak, ze malo co je, a jak juz cos zje, to cos malo wartosciowego typu pierogi czy slodycze. Wasze matki tez maja takie schizy?

Gość gość
Aha, ona mi potrafi powiedziec, ze dziewczynki z podworka wygladaja lepiej i bardziej kobieco ode mnie :). Mimo ze ja chuda nie jestem.. dolu nosze M, gory S, a piersi mam normalne.

Gość gość
twoja matka jest j*******a