Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj dostalam od meza na urodziny zegarek!!!! Czy to zly znak?

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj na 30.okragle urodziny maz szarpnal sie na prezent i mi kupil dosc drogi zegarek. Poczatkowo bylam zachwycona, bo jest piekny, na zlotej bransolecie, ale..... podobno nie powinno sie dawac zegarkow, bo to oznacza, ze "nasz czas bedzie policzony". Jestesmy 3 lata po slubie. Boj sie, ze cos sie zacznie psuc. Moja kolezanka kiedys dostala od chlopaka zegarek, a pol roku pozniej z nia zerwal. Moze cos w tym jest.....

Gość gość
Lecz się

Gość gość
Dlaczego mam sie leczyc? W czarnegoota wierzycie,a w.to niw wierzycie?

Gość gość
Jak dasz sobie wmówić zabobon i będziesz w niego wierzyć - to na pewno będzie coś nie tak - to tak zwana AUTOSUGESTIA. Doszukiwanie się złych przejawów w zwykłych codziennych kłopotach... Nie daj się otumanić i ciesz się z prezentu!

Gość gość
Jeśli wierzysz w takie bzdety to na pewno się niedługo coś popsuje :O bo będziesz podejrzliwa, on się w****i ze mu nie ufasz i koniec :) jak można w takie bzdurne zabobony wierzyć

Gość gość
tak, to bardzo zły znak :D znaczy to, że masz 30 lat, a wciąż jesteś spóźnialska :D

Gość gość
Ty serio masz 30 lat???? Nie wierze... chyba z 15 jednak. Zegarek na prezent + ptaki w USA ukladajace sie w twarz Putina oznaczaja tylko jedno. Twoj maz cie niedlugo zostawi dla Rosjanki.

Gość gość
Bardzo fajny prezent. To taki sam zly znak jak kot, deszcz w czasie ślubu, lustro i inne czyli żaden po prostu. Nie wierz w głupoty

Gość gość
ość dziś Ty serio masz 30 lat???? Nie wierze... chyba z 15 jednak. Zegarek na prezent + ptaki w USA ukladajace sie w twarz Putina oznaczaja tylko jedno. Twoj maz cie niedlugo zostawi dla Rosjanki. yy he he dobre

Gość gość
To oznacza,że mąż da Ci popalić-będziesz chodzić jak w zegarku!:)

Gość gość
Może to głupie żeby "płacić" za swój prezent ale (my też jesteśmy przesądni) i słyszałam, że jak za taki prezent którego się nie powinno teoretycznie dostawać dobrze jest zapłacić symboliczną złotówkę czy nawet grosik żeby mieć też w tym swój "wkład". Dla niektórych przesądy to abstrakcja ale ja w nie wierzę.

Gość gość
:D My sobie na gwiazdkę na wzajem kupiliśmy wypasione zegarki :)

Gość gość
dostałam od chłopaka 2 zegarki (jeden na początku związku drugi na gwiazdkę) i nic a nic nie wskazuje na to ze mamy sie rozstać, buty tez mi kupił- a podobno tez ma sie nie kupować :D , tak podliczając powinnam sie z nim rozstać juz z 6 razy (4 pary butów i dwa zegerki):P

Ja też ostatnio dostałam zegarek na urodziny od chłopaka, ale mam pewność że to nic złego nie oznacza. Nie masz co panikować.

Gość gość
Przez 10 lat trwania mojego małżeństwa dostałam od małżonka dwa zegarki. Sama też mu tyle wręczyłam. I jesteśmy razem:) Choć jeden wręczałam niedawno więc nie wiadomo co nas jeszcze czeka :P

Gość gość
U nas jest przesąd dotyczący noży, więc kiedy kupiliśmy teściowej wypasiony komplet noży kuchennych, zapłacila nam za nie 20 groszy, tak na wszelki wypadek.

Gość gość
hah no nie mogę:D ile razy mój mąż powinien już odejść bo tyle butów od niego dostałam , a cholernik dalej się mnie trzyma, jak się wkurzę to mu kupie zegarek może zajarzy że już czas:D