Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój były będzie ojcem

Polecane posty

Gość gość

Rozstaliśmy się 3 miesiące temu, a nawet 2 bo przez miesiąc jeszcze cos próbowaliśmy. A dzisiaj dowiedziałam się, że będzie ojcem. Cholera jak to boli...

Gość zy
Mógł nim zostać w trakcie związku.

Gość gość
No szybko się pocieszył, boli, ale trudno , myśl o sobie , jego już dla ciebie nie ma.

Gość gość
Nie ma, fakt. Ale cholera. Jak można być takim s********m. Nie wiem czy on zdaje sobie sprawę jak cholernie mnie tym zranił.

Gość gość
Inna się załapała a ty nie. Dobrze ci tak.

Gość kizzzyy
Nie wiem czy on teraz ma czas myslec o Tobie. Pewnie mysli o wyprawce dla dziecka,jaki wozek,imie,jak urzadzic pokoik dzieciecy.... Rozstaliscie sie i koniec,nie roztrzasaj tego,bo po co????Nic ci to juz nie da.

Gość gość
tak szczerze napisze, że nie masz za kim plakac, ten facet to zero i ciesz się że sie go pozbylas. Jakby cie kochal to by byl z toba, ożenil sie z tobą a nie cie olal i posuwal inną laske. Swoją drogą koles szybko wyjmuje ptaka, z jednej jeszcze dobrze nie zszedl a juz na drugą wlazl, chcialabys takiego męża????? bo ja nie

Gość gość
Jak tak szybko wpadł to pewnie było zwykle bzykanko. Możesz się pocieszać ze gość ma już życie uwalone:)

Gość gość
Wiem, że to przykre, ale szczerze to właśnie tym się pocieszam :) Ale to boli, no po prostu takie zwykłe ludzkie ukłucie, że tak szybko, że być może nic nie znaczyłam.

Gość gość
Co cię tak boli, to że zdarzyła mu się wpadka? Przecież na 100% nie była to planowana ciąża i teraz albo będzie zmuszony zostać przy nowej lasce, ale będzie bulił alimenty i znajdzie sobie inną :)