Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duze wargi sromowe pomozcie!

Polecane posty

Gość gość

czesc jestem kaska mam 18 lat poznalam chlopaka z ktorym poszlam do lozka to moj drugi facet z ktorym sie przespalam. powiedzial mi ze mam ochydna c**e i ze moje wargi sromowe sa obrzydliwe jestem przerazona!!! Fakt sa troszke wieksze sama to stwierdzam ale nie sa tak gigantyczne zeby przeszkadzaly, czy ktoras z was tez ma wieksze niz powinnybyc chlopcy co sadzicie o takich wargach

Gość gość
boze znowu kolejny temat o warach? :O :O to juz nudne te duze wargi sromowe. Poczytaj inne wątki albo znajdz facet co takie lubi i problem z glowy. Tego kopnij w sranie.

Gość gość
teraz bedziesz czekała az fetyszysci zaczną Ci wypisywać że masz super cipkę? TU 90% facetow jest n/i/e/d/o/j/e/b/a/n/y/c/h także... :D

Gość gość
podejdz do kolesia na ulicy i zapytaj sie siema, lubisz duze wary, aahahahah umarlem

Gość gość
Nie chodzi mi o to zeby ktos mnie pocieszal ze mam super cipke pytam czy ktos z was moze tez ma taki problem lub ktorys chlopak mial dziewczyne z takim problemem i czy to faktycznie duzy problem, wczesniejszemu chlopakowi to nie przeszkadzalo calowal mnie tam i nigdzy nic nie mowil moze nie chcial mnie urazic :( :( :(

Gość gość
ja Ci radzę celibat :) bo masz 18 a coś się rozpędziłaś z tymi facetami.

Gość gość
idzie sie do lozka z facetem ktory Cie kochanie a nie zeby tylko isc.