Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci czy macie tak, ze niby podoba sie wam dziewczyna, ale

Polecane posty

Gość gość
SOLON N o to jest jednak wazne czyli ani brzydka nie moze być ani gruba.

Gość gość
... niby podoba Wam się dziewczyna, ale wolicie chłopczyków :)

Gość gość
zeby ktos nie byl gruby to podstawa (chociaz ludzie rozne fetysze maja i niektorym to sie podoba), cala reszta to kwestia gustu, dla kogos mozna byc brzydka, dla innego ladna. Zreszta co tu ma wyglad do tego "blysku w oku", iskrzenia? W kazdym razie nigdy nie czulam czegos takiego do faceta, ktory ciagle gada o wygladzie, tylko do takiego z bogatszym wnetrzem, nie skoncentrowanym wylacznie na fizycznosci :P oczywiscie, musi byc pociag, ale trzeba miec o czym gadac, musi byc to cos, uczucie, ze kogos dluzej znasz...

gość dziś Jak już powiedziałem ja nie byłem z modelką ! Fakt bardzo mi się podobała lecz do ideału dzisiejszych czasów było jej daleko.....mówię o figurze. Śliczna twarz, charyzma, niesamowite spojrzenie :-) uff... Odważna, inteligentna, świetnie wykształcona.... Na ulicy bym się nie obejrzał..... a jednak. Teraz wiem czego szukać w kobiecie....

Gość gość
Na ulicy byś sie nie obejrzec więc wcale taka sliczna nie byla pewnie jeszcze gruba,to nie cos wyzszego magicznego tylko bo taka Cie akurat ze chciala i to zafascynowalo w niej.

gość dziś :-) powiem tak, nie narzekam na brak powodzenia, to kobiety mnie zaczepiają.... Ta osoba była po prostu wspaniała, miała wszystko to czego bym chciał..... i nie doszukiwałbym się tu udziwnień.