Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facec***iszą tu o miłości przeciez oni nie kochają

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego facec***iszą tu o miłości przeciez oni nie kochają

Gość gość
A znasz wszystkich facetów? Aż tylu ich przerobiłaś ;) Równie dobrze można powiedzieć że każda kobieta to kur..., ale tak nie jest. Posługiwanie się stereotypami, to objaw głupoty i prostactwa.

Gość gość
Napisałam kilka zdań w temacie i mi zniknęły. Nie ukrywajmy, dla nich liczy się tylko ładne kobiece ciało, seks i tyle. To kobieta bardziej przeżywa rozstania czy nieszczęśliwą miłość a facet nie. Przechodzi mu 20 razy szybciej.

Gość Taki_jeden_964
Chciałabyś żebyśmy bardziej cierpieli ? ojjj nieładnie...

Gość gość
Rozstanie przeżywa ten co kocha i zostaje porzuconym i tu nie ma reguły, czy to kobieta, czy facet. A że zależy nam na wyglądzie i seksie, owszem... partnerka musi się podobać, a seks jest formą okazywania sobie uczuć, pożądania i bliskości, nigdy dwoje ludzi nie będzie ze sobą tak blisko jak podczas kochania się, wtedy to prawie jeden organizm. Dla kobiet te sprawy są tak samo ważne, o ile nie ważniejsze, do tego częściej zwracacie uwagę na status materialny.

Gość gość
Chodzi o to że wy w tych sprawach nie cierpicie wcale, a to nawet szkoda, bo fajnie by było gdybyście poczuli się choć przez chwilę tak jak kobiety którymi się bawicie.

Gość gość
Tak to ciekawe debilko czemu taceci popelniaja samobójstwa z miłości dziesięciokrotnie częściej. Spojrz w statystyki a potem p*****l.

Gość gość
"Nie ukrywajmy, dla nich liczy się tylko ładne kobiece ciało, seks i tyle. " x To poszukaj takiego co nie lubi seksu. Nie nasza wina, że jesteś oziębła i seks to dla ciebie dyskomfort. To się chyba leczy. x "Przechodzi mu 20 razy szybciej." x Zabawna sprawa ale 75% rozstań inicjują kobiety.

Gość gość
"bo fajnie by było gdybyście poczuli się choć przez chwilę tak jak kobiety którymi się bawicie." x A tobie fajnie będzie jak dostaniesz w pysk za złamanie serca mężczyźnie?

Gość gość
Chodzi o to że wy w tych sprawach nie cierpicie wcale, a to nawet szkoda x Masz bardzo mylne pojęcie o facetach, to kobiety szybciej znajdują sobie nowych partnerów po zawodzie miłosnym (facet co najwyżej znajduje sobie laskę do łóżka, aby się wyładować) bo wy po prostu nie potraficie być same i stąd częste rozczarowania, bo jak się bierze pierwszego lepszego, leci się na wygląd i kasę, to wiadomo, że taki związek nie ma prawa się udać.

Gość gość
Stereotypy i to nie prawdziwe kompletnie bo to mężczyźni przeżywają bardziej rozstanie ale "nie wolno " im okazać słabości bo przecież to takie niemęskie. Mężczyźni kryją ból głęboko w sobie stąd większość samobójstw należy do mężczyzn. Głównym powodem była nieszczęśliwa miłość i samotność.

Gość gość
"Masz bardzo mylne pojęcie o facetach" x W ogóle go nie ma. Kolejna co uwierzyła, że łobuz kocha najmocniej. Wcale mi takich nie szkoda.

Gość gość
Ja chcę ruuuuchać. Facet.

Gość gość
Jakoś moja była, która zostawiła mnie po prawie 3 latach nie rozpaczała zbytnio, ja od tamtej pory nie chce żadnych bliskich relacji z kobietami, a to już prawie 1,5 roku, a ona z tego co wiem miała już 3 innych, teraz znów jest sama i pewnie za tydzień będzie jakiś czwarty :) Więc nie pieprz dziecko, że kobiety potrafią kochać! Wy potraficie się jedynie zafascynować i to też nie na długo, bo wciąż szukacie swojego ideału.

Gość gość
tak to ciekawe debilko czemu taceci popelniaja samobójstwa z miłości dziesięciokrotnie częściej.xxxxxxx skąd wiesz że z miłości? nie p*****l mi tu o statystykach xxxxxx x zabawna sprawa ale 75% rozstań inicjują kobiety. xxx bo nie moga z wami wytrzymać jak flirtujecie z innymi na około i macie na swoje kobiety wyj****e xxxxxx a tobie fajnie będzie jak dostaniesz w pysk za złamanie serca mężczyźnie?xxx a od kiedy wam można serce złamać? przeciez o tym mowa że to wy sie bawicie kobietami. bez litości jak takmozna, bezczelnie, prostacko jechać na dwa fronty xxxxxx (facet co najwyżej znajduje sobie laskę do łóżka, aby się wyładować) na jedno wychodzi, bo wtedy on tą laske traktuje jak dziwke a ona się zakocha i mamy to o czym piszemy. xxxx

Gość gość
na jedno wychodzi, bo wtedy on tą laske traktuje jak dziwke a ona się zakocha i mamy to o czym piszemy x To już niestety często nie jest wina faceta, że kobieta się zakocha... niektórzy otwarcie mówią ze nie chcą związku, że chodzi tylko o seks, a naiwna dziewczyna wierzy w to że facet zmieni kiedyś zdanie i pokocha. Kto jest temu winny? Facet który otwarcie mówi na czym mu zależy, czy kobieta która jednak ma nadzieję?

Gość gość
"przeciez o tym mowa że to wy sie bawicie kobietami." x Tzn. co dokładnie robią? Pytałem i odpowiedzi jak nie było tak nie ma. x "bo wtedy on tą laske traktuje jak dziwke a ona się zakocha i mamy to o czym piszemy." x Czyli jak bez ślubu do łózka to d****** tak? OK :D Oj i jeszcze biedactwo się zakocha (trzeci raz w tym miesiącu) to rzeczywiście problem. Pójdzie sobie na imprezę i zakocha się w innym

Gość gość
bo wtedy on tą laske traktuje jak dziwke a ona się zakocha x Jeśli dziewczyna zakochuje się w facecie który traktuje ją dziwkę, to ona musi mieć coś z głową nie tak.

Gość gość
O kobiecej miłości najlepiej świadczy topik dziewczyny3333. To dzisiejsza kwintesencja kobieciści. Dobrze, że go przeczytałem, trochę mi się oczy otworzyły.

Gość gość
Ok, będzie odpowiedź. Spotykacie się, bajerujecie, mydlicie oczy, a jak się okazuje jesteście już dawno po ślubie. wystarczy ?

Gość gość
Jeśli dziewczyna zakoch*je się w facecie który traktuje ją dziwkę, to ona musi mieć coś z głową nie tak." x Ale ona podciąga bycie dziwką pod pójście z dziewczyną do łózka. Z tego jasno wynika, że mamy do czynienia z niegrzesząca inteligencją brzydulą która chciała coś z kimś ale nie wyszło i teraz ma uraz. To niech ma. I życzę jeszcze wielu takich. A żeby ci serducho pękło.

Gość gość
"topik dziewczyny3333" x Link proszę. x "Spotykacie się, bajerujecie, mydlicie oczy, a jak się okazuje jesteście już dawno po ślubie. wystarczy ?" x A co? Tobie też ślub obiecał? Buhahahahahaha!!! O czym ty piszesz? Idź na jakieś forum dla żonatych i tam się produkuj. Tutaj nie twój target.

Gość gość
Spotykacie się, bajerujecie, mydlicie oczy, a jak się okazuje jesteście już dawno po ślubie. wystarczy ? x hehehe, a kobiety nie ściemniają, mało tu mężatek co szukają kochanków i chwalą się swoimi podbojami?

Gość gość
Następnym razem to może zapytaj czy jest żonaty bo desperacją wali od takich jak ty.

Gość gość
Podaj link do tego topiku.

Gość gość
Bo to provo są.

Gość gość
ukrywał fakt że jest żonaty ! bajerował mnie przez długi czas ! kilka lat po slubie, wspolczuje żonie

Gość a może kobiety kochają
kobieta oprócz ciała nie ma nic do zaoferowania, bo niby co? listę wymagań ma tylko od mężczyzn

Gość gość
faceci nie potrafia kochac tak jak kobiety kochaja mezczyzn

Gość gość
A co byscie chcieli, zeby kobieta wam zaoferowala poza cialem? No tak serio, co?