Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mi się objawił BÓG we śnie??!!

Polecane posty

Gość gość

Miałem sen: Jestem w kościele, jakby sam nie jestem pewien czy byli w nim ludzie. Klęcze i trzęse się daleko od ołtarza, odwrócony tyłem, czuje strach i przerażenie, modle się i mam wrażenie że Bóg jest na mnie wściekły, opierdziela mnie dosłownie.. nie słyszałem tego ale takie poczucie i widok jego olbrzymiej twarzy z wyrazem gniewu. Z wyglądu też nieco pamiętam Zajmował a właściwie to jego głowa, albo raczej twarz była skierowana z nieba wprost na mnie, tak z lotu ptska, jakby wyglądał z nieba, ta głowa zajmowała całą powierzchnię kościoła, nie pamiętam koloru włosów ale był taki siwy albo czarny, brodaty, wiek mniej więcej 40 - 50 lat.. i ta głowa była taka mgła, fajnie falowala tak po bokach jak chmura.. tak jak jakieś wibracje to wyglądało i jak już wspominałem był pełen gniewu.. ochrzanial mnie ale nic nie słyszałem. Dlatego ten sem mnie zdziwił czy mózg mógł wytworzyć taki obraz???!!!!! Zwłaszcza ze bylem wtedy słabo wierzący. TO NIE SCIEMA!!

Gość gość
Serio? Nie zesralem ale bylem zdziwiony to bylo 2 mies temu

Gość gość
Bóg mówi do ludzi przez sen jak nie wierzysz przeczytaj sobie biblię

Gość gość
21:00 Wierze ale czy to możliwe zeby mnie nawiedzil? Stalo sie to po tym jak moja matka miala sen proroczy ze mam wypadek, mimo to zignorowalem i stalo się. No i po 2 msc od tego czasu byl ten sen. Tak czuje jakby chcial mi przekazac ze wtedy olalem ten sen i doszlo do tragedii bo nie czytalem Biblii i nie wiedziałem o snach proroczych. SZOK!!

Gość gość
to był szatan. gdyby objawił Ci się Bóg czułbyś poczucie bezpieczeństwa,rozkosz i miłość,a nie strach i gniew..

Gość gość
Nie mam ojca. To nie byl szstan szatan mi się snil kiedy indziej. Czuje ze Bóg byl zly o to ze nie posluchalem i nie chodzilem do kosciola, olalem. I przez to demony dobraly mi się do d**y. Nie balem sie w tym snie tylko widzialem siebie z 3 osoby na kleczkach jak się modle i przepraszam ale odwrocony tyłem

Gość gość
Bóg nie kazalby Ci isc do katolickiego kosciola,ktory ma wiecej wspolnego z szatanem niż z Bogiem

Gość gość
Nie słuchaj ich. Bóg chce żebyś normalnie chodził do kościoła, stąd te sny.