Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

6 spotkań za nami

Polecane posty

Gość gość
małpiszon zapodasz ryja do oceny?:classic_cool:

Gość gość
Him nie przejmuj się ich pierniczeniem, olewaj ich dalej a w końcu sobie odpuszczą. Tak samo małpa jak i k-ce.

to niech zamieszkaja u swojego tatusia i swojej macochy... czemu chcą zawsze szybko do mnie wracać skoro u mnie jest im tak źle? niech ich tatuś trzyma tydzień to sie przekonaja jakie to zycie z macochą kolorowe...

Gość gość
Pewnie, wyjdź gdzieś do ludzi. Ja mam stałego nicka ale tak rzadko tu zaglądam że nawet się nie loguje. :-)

Gość gość
Niedorobiony dlaczego kłamiesz że masz na imię Filip?

Ale ona k***a teksty puszcza. Ja p*****le. To trzeba nie mieć mózgu, bo ona nie powie co jest czym, ona p******i takie farmazony, że ja p*****le. Nie można porównać jej nawet do lolitek, które plotkują wyłącznie na temat lakierów do paznokci i obniżce cen w biedronce. Nigdy takiego syfu nie słyszałem.

Gość gość
Może jej się marzy bycie dr***ną lub świadkową i dlatego na siłę stara się kogoś za mąż wydać.:-)

Srajesty. Widzisz? Jak można być takim tępym kurwa? Myślisz, że wszyscy tutaj gnoją cie przez ten jeden temat, który dzisiaj dodałaś? Nie wyobrażam sobie jak wygląda twoja głowa w środku

Gość gość
Po toku czasu chce ślub. No to życzę jej powodzenia.:-)

Gość gość
O cholera no to musi się dziewczyna sprężać.:-)

Gość gość
his infernal majesty dziś pewnie ma małego wacława i się tego wstydzidlaczego ty nie zaczniesz się do niego dobierać?:D

3 razy zaczynałam i kończyło się szybką zmianą planów z jego strony, chociaż nie w sumie jak za pierwszym razem to powiedział "chodźmy bo zaraz zacznę cię rozbierać" ale za drugim i trzecim razem juz nie padło nic podobnego tylko "choć jedziemy stąd"

Gość good girl gone bad
A mi się wydaje ze to dobrze o nim świadczy. WolałabyŚ żeby od razu się go Ciebie odbierał? Moze jesteś przyzwyczajona że inni faceci tak robili, ale Z pośpiechu nigdy nie wychodzi nic dobrego

Gość gość
Ma stulejkę, to pewne.

Gość gość
możesz zostałaś ukarana przez karmę prawikiem:classic_cool:widzisz, nie trzeba było gardzić prawikami:classic_cool: