Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bob Bobiński

Kilka pytań o rajstopy

Polecane posty

Gość Bob Bobiński

Jako fetyszysta rajstop i kobiecych nóg pozwolę sobie zadać kilka pytań na temat rajstop. 1. Jak często nosisz rajstopy? 2. Kiedy ostatnio miałaś na sobie rajstopy? 3. Ile masz par rajstop w szufladzie? (i jakich) 4. Jaki kolor rajstop preferujesz? 5. Jaką grubość rajstop preferujesz? 6. Kiedy najczęściej zakładasz rajstopy? 7. Gdzie kupujesz rajstopy? 8. Masz jakieś ulubione rajstopy, które stale kupujesz? 9. Nosisz pończochy? Jeśli tak to jakie i kiedy? 10. Jak często ubierasz podkolanówki? I kiedy? 11. Sprzedałabyś swoje znoszone rajstopy/pończochy/podkolanówki przez internet? A w realu? 12. Jakie buty najczęściej zakładasz do rajstop? 13. Chodzisz w rajstopach w domu? 14. Miałaś jakieś dziwne sytuacje związane z rajstopami? 15. Jakie rajstopy i kiedy zakładasz pod spodnie?

Gość Jaćka 84
1. Jak często nosisz rajstopy? Od roku tylko pończochy :) 2. Kiedy ostatnio miałaś na sobie rajstopy? ponad rok temu :) 3. Ile masz par rajstop w szufladzie? (i jakich) 0 4. Jaki kolor rajstop preferujesz? cieliste 5. Jaką grubość rajstop preferujesz? cieniutkie 15 ewentualnie 20 6. Kiedy najczęściej zakładasz rajstopy? jak jest chłodno 7. Gdzie kupujesz rajstopy? ostatnio kupuje pończochy :D To mój ostatni zakup :D http://www.erotyczny24.pl/intensa-ponczochy-s-m-p-2148.html 8. Masz jakieś ulubione rajstopy, które stale kupujesz? Nie kupuje 9. Nosisz pończochy? Jeśli tak to jakie i kiedy? noszę do pracy i na wyjścia z mężem :D http://www.erotyczny24.pl/intensa-ponczochy-s-m-p-2148.html 10. Jak często ubierasz podkolanówki? I kiedy? Nie kupuje nigdy 11. Sprzedałabyś swoje znoszone rajstopy/pończochy/podkolanówki przez internet? A w realu? Nie :D 12. Jakie buty najczęściej zakładasz do rajstop? nie noszę rajstop 13. Chodzisz w rajstopach w domu? Nie 14. Miałaś jakieś dziwne sytuacje związane z rajstopami? zwijały mi sie na brzuchu :D 15. Jakie rajstopy i kiedy zakładasz pod spodnie? nie zakładam nigdy

Rajstopy są do kitu, bo trzeba je podciągać pod sam biust, inaczej po kilku krokach zaczynają spadać i krok jest na wysokości uda. A już zakładać rajstopy pod spodnie to całkiem kosmos, to jak zakładanie śpiwora pod kołdrę.

Gość gość
1. Jak często nosisz rajstopy? Często, lubię rajstopki :) 2. Kiedy ostatnio miałaś na sobie rajstopy? W sobotę 3. Ile masz par rajstop w szufladzie? (i jakich) 5 cielistych i 2 czarne 4. Jaki kolor rajstop preferujesz? cieliste 5. Jaką grubość rajstop preferujesz? 15 den i lubię też 40 den w chłodniejsze dni 6. Kiedy najczęściej zakładasz rajstopy? jak mam spódnice i idę do pracy 7. Gdzie kupujesz rajstopy? w galerii 8. Masz jakieś ulubione rajstopy, które stale kupujesz? z gatty zwykle kupuje 9. Nosisz pończochy? Jeśli tak to jakie i kiedy? nie noszę 10. Jak często ubierasz podkolanówki? I kiedy? często, prawie codziennie. Skarpetki noszę tylko do obuwia sportowego i czasem w zimie 11. Sprzedałabyś swoje znoszone rajstopy/pończochy/podkolanówki przez internet? A w realu? nie 12. Jakie buty najczęściej zakładasz do rajstop? szpilki 13. Chodzisz w rajstopach w domu? czasami 14. Miałaś jakieś dziwne sytuacje związane z rajstopami? chyba nie 15. Jakie rajstopy i kiedy zakładasz pod spodnie? w zimę grubsze czarne

Gość Kinguuś
Ja o rajstopch nie mogę powiedzieć, że ich nie lubię albo je lubię. Poprostu w nich chodzę i są mi one neutralne. Jak muszę tą założę. A nie muszę za często. Dlatego myślę, że nie była bym rozchwytywana przez fetyszystów rajstop. A może wręcz przeciwnie? Może im dziewczyna nosi rajstopy rzadziej tym jest "cenniejsza"? 1. Jak często nosisz rajstopy? Jak już wspomniałam to rzadko. Jakieś kilka razy w roku, może kilkanaście. W tym roku rajstopy miałam na sylwestra, w nowy rok, na rozmowie o pracę, w Wielkanoc, na chrzcinach i na weselu. Czyli jak widać nie często. 2. Kiedy ostatnio miałaś na sobie rajstopy? Na weselu w tydzień temu. 3. Ile masz par rajstop w szufladzie? (i jakich) 2 cieliste (jedna nieotworzona) i jedna czarna bardzo gruba na wyjazdy na narty. 4. Jaki kolor rajstop preferujesz? Noszę wyłącznie cieliste. 5. Jaką grubość rajstop preferujesz? 15 den. 6. Kiedy najczęściej zakładasz rajstopy? Do spódnicy w święta, jak idę na imprezy rodzinne. 7. Gdzie kupujesz rajstopy? W sklepie osiedlowym. 8. Masz jakieś ulubione rajstopy, które stale kupujesz? Mam takie, ale nie pamiętam jak się nazywają. 9. Nosisz pończochy? Jeśli tak to jakie i kiedy? Miałam tylko raz w życiu na studniówce. 10. Jak często ubierasz podkolanówki? I kiedy? Nigdy nie mam nawet ani jednej pary. 11. Sprzedałabyś swoje znoszone rajstopy/pończochy/podkolanówki przez internet? A w realu? Czemu nie. 12. Jakie buty najczęściej zakładasz do rajstop? Szpilki, kozaki albo botki. 13. Chodzisz w rajstopach w domu? Nie. 14. Miałaś jakieś dziwne sytuacje związane z rajstopami? Nie miałam. 15. Jakie rajstopy i kiedy zakładasz pod spodnie? Nie zakładam. Wyjątek wyjazd na narty, wtedy grube i ciepłe.

Gość gość
rajstopy są pewnego rodzaju fenomenem. Niby takie nieważne niby ma wyglądać ze ich nie ma a strasznie podniecają. Naprawdę to jeden z wyjątkowych fetyszy. Ja rajstopami fascynuje się od nastolatka i tak jest do dziś. Jak myślicie co rajstopy w sobie maja ze tylu facetów za nimi szaleje ?

Gość Kinguuś
Ja myślę, że kluczem jest to, że noga wygląda w nich o wiele lepiej niż bez. A pozatym to nie wiem. Może ty mnie oświecisz?

Gość gość
A majtki, stringi cię pociągają, czy bardziej rajstopy ? Ja mam fetysz, rajstop, szpilek, bucików, koszulek, stringów, majtek, chyba nawet i podpasek.

Gość gość
zdecydowanie nóżka wygląda w nich lepiej. A pozatym rajstopy są takim typowo kobiecym elementem garderoby i symbolem kobiecości

Gość gość
fajnie by było gdyby kobiety zrezygnowały z chodzenia w spodniach :p tylko spódniczki sukienki i rajstopy

Gość gość
Może jakaś pani odpowie na kilka pytań :)

Gość E_wa
Zdecydowanie pończoszki....i wysokie obcasy.

Gość gość
Ja preferuje rajstopy rajtuzy mam ich dokładnie 96 par liczyłem dzisiaj maly wiosenny przegląd co się już nienadaje do noszenia laduje do kosza na ich miejsce jutro dokupię nowych miłego dzionka kochani Pawel się klania pa buziaczki

Gość gość
s********j pedale

Gość gość
1. Jak często nosisz rajstopy? Zawsze kiedy się da 2. Kiedy ostatnio miałaś na sobie rajstopy? 3-4 dni temu 3. Ile masz par rajstop w szufladzie? (i jakich) Nie liczyłem 4. Jaki kolor rajstop preferujesz? Czarny 5. Jaką grubość rajstop preferujesz? Powyzej 80den 6. Kiedy najczęściej zakładasz rajstopy? Kiedy tylko mogę 7. Gdzie kupujesz rajstopy? Gdzie się da 8. Masz jakieś ulubione rajstopy, które stale kupujesz? Gatta 9. Nosisz pończochy? Jeśli tak to jakie i kiedy? Nie 10. Jak często ubierasz podkolanówki? I kiedy? Nie 11. Sprzedałabyś swoje znoszone rajstopy/pończochy/podkolanówki przez internet? A w realu? Nie 12. Jakie buty najczęściej zakładasz do rajstop? Staram się balerinki 13. Chodzisz w rajstopach w domu? Oczywiście 14. Miałaś jakieś dziwne sytuacje związane z rajstopami? Tak 15. Jakie rajstopy i kiedy zakładasz pod spodnie? grube,prawie zawsze

Gość gość
s********j pedale

Gość gość
Jakie polecacie cieliste rajstopy 15-20 den, które nie drą się już przy zakładaniu, nie świecą jak psu jajka, nie opadają do kolan i są poprostu wygodne. Przerabiałam już wiele marek od kilku złotych do 20 i wszystkie są prawie jednakowe. Te droższe nie są warte swojej ceny, a tanie są tragicznej jakości.

Gość gość
Polecam Carla Bonetii z Biedronki 15den robi Adrian cena 3.99 są super test www.kolorowenogi.pl

Gość gość
1. Jak często nosisz rajstopy? Prawie codziennie. Pracuję w sklepie gdzie wymagana jest czarna sukienka i czarne rajstopy. 2. Kiedy ostatnio miałaś na sobie rajstopy? Teraz mam. 3. Ile masz par rajstop w szufladzie? (i jakich) 10 par mam na chwilę obecną. 2 cieliste, 2 czarne 15 den, 2 czarne 40 den, 1 czarne 60 den, 1 80 den czarna, 1 100 den czarna i 1 200 den czarne. 4. Jaki kolor rajstop preferujesz? Czarne najlepiej kryjące. Noszę takie od września do maja. 5. Jaką grubość rajstop preferujesz? Moja ulubiona grubość to 40-200 den. Tych cieńczych mogło by dla mnie nie być, ale wiadomo, czarne nie zawsze pasują. 6. Kiedy najczęściej zakładasz rajstopy? Do pracy. 7. Gdzie kupujesz rajstopy? Marilyn i serdecznie polecam. 8. Masz jakieś ulubione rajstopy, które stale kupujesz? Wszystkie kupuje stale te same. Ale moje ulubione rajstopy to 60 Den z Marilyn. 9. Nosisz pończochy? Jeśli tak to jakie i kiedy? Nie noszę. 10. Jak często ubierasz podkolanówki? I kiedy? Nie noszę. 11. Sprzedałabyś swoje znoszone rajstopy/pończochy/podkolanówki przez internet? A w realu? Nie sprzedaje takich rzeczy. 12. Jakie buty najczęściej zakładasz do rajstop? W pracy noszę baleriny. A poza to zależy od pogody. Jak jest za zimno na baleriny to noszę inne buty. 13. Chodzisz w rajstopach w domu? Raczej nie. 14. Miałaś jakieś dziwne sytuacje związane z rajstopami? Nie przyominam sobie. 15. Jakie rajstopy i kiedy zakładasz pod spodnie? 100 den, ale to tylko jak jadę w góry w zimę.

Gość gość
Czy sex jest możliwy w rajstopach..

Gość MagdaSzafr
1. Jak często nosisz rajstopy? Zimą codziennie, jesienią prawie codziennie, wiosną różnie, latem rzadko. 2. Kiedy ostatnio miałaś na sobie rajstopy? W zeszłym tygodniu cieliste 20 den 3. Ile masz par rajstop w szufladzie? (i jakich) 20 den: 2 pary cielistych, 1 para czarnych; 40den: 4 pary czarnych, 2 szarych, 1 popielatych, 1 grafit, 1 brązowych, 1 niebieskich, 1 granatowych, 1 fioletowych, 1 bordowych, 1 kremowych; 60 den: 2 pary czarnych, 1 szarych, 1 grafit, 1 białych; 80 den: 1 para czarnych, 1 szarych, 1 zielonych, 1 bordo; 100 den: 1 para czarnych, 1 para grafit, 1 popielata; Bawełniane: 2 pary czarnych, 1 szare, 1 popielate, 1 fioletowe, 1 kremowe. 4. Jaki kolor rajstop preferujesz? Różne, w zależności od doboru stroju. Najczęściej nosze czarne i różne odcienie szarości. 5. Jaką grubość rajstop preferujesz? Zimą głównie bawełniane i 60-100 den, jesienią 40-100 den, bawełna rzadziej, wiosna 40-60 den, lato 20 den, jeśli jest chłodniej to 40. 6. Kiedy najczęściej zakładasz rajstopy? Do pracy, do kościoła, na imprezy, wesela. W jesienno-zimowe dni na każde wyjście z domu. 7. Gdzie kupujesz rajstopy? Gatta, Marilyn, Falke i inne. Czasami w supermarketach. 8. Masz jakieś ulubione rajstopy, które stale kupujesz? Kupuję po prostu gdy mi się jakieś zniszczą. 9. Nosisz pończochy? Jeśli tak to jakie i kiedy? Nie noszę. 10. Jak często ubierasz podkolanówki? I kiedy? Bawełniane do spania albo na jogging. 11. Sprzedałabyś swoje znoszone rajstopy/pończochy/podkolanówki przez internet? A w realu? Nie sprzedaję takich rzeczy. 12. Jakie buty najczęściej zakładasz do rajstop? Baleriny, szpilki, koturny, botki, jak jest bardzo zimno to kozaki. 13. Chodzisz w rajstopach w domu? Za każdym razem, gdy wrócę w nich do domu. 14. Miałaś jakieś dziwne sytuacje związane z rajstopami? Nie przypominam sobie. 15. Jakie rajstopy i kiedy zakładasz pod spodnie? Różne rajstopy, jesienią i zimą.

Gość gość
Świetna rajstopy, naprawde dobrej jakosci maja w sklepie internetowym http://www.consay.com.pl/ - do tego ceny sa super. Sprobujcie:)

Gość gość
jakie rajstopy sa bardziej praktyczne ze wzmocnieniem na palce czy bez

Gość gość
E R O F L I R T 24 . P L

Gość Jusia94
1. Jak często nosisz rajstopy? Kilka razy w tygodniu 2. Kiedy ostatnio miałaś na sobie rajstopy? mam teraz na sobie 3. Ile masz par rajstop w szufladzie? (i jakich) naliczyłam 10 par rajstop tj. beżowe 15 den czarne, brązowe, fioletowe, niebieskie, zielone, machiatto 40 den beżowe 60 den i brązowe 100 den 4. Jaki kolor rajstop preferujesz? Beżowe, czarne, brązowe , fioletowe, niebieskie 5. Jaką grubość rajstop preferujesz? Od 8 do 100 den 6. Kiedy najczęściej zakładasz rajstopy? W niedzielę, na różne okazje i jak jest zimno. 7. Gdzie kupujesz rajstopy? W Internecie, kiosku bądź w markecie . 8. Masz jakieś ulubione rajstopy, które stale kupujesz? Gatta , romartex 9. Nosisz pończochy? Jeśli tak to jakie i kiedy?Nie noszę. 10. Jak często ubierasz podkolanówki? I kiedy? Jako zamiennik bawełnianych skarpet. 11. Sprzedałabyś swoje znoszone rajstopy/pończochy/podkolanówki przez internet? A w realu? Nie sprzedaję po prostu wyrzucam stare do kosza i kupuję nowe. 12. Jakie buty najczęściej zakładasz do rajstop? Szpilki botki kozaki sandałki itp. 13. Chodzisz w rajstopach w domu? Czasami. 14. Miałaś jakieś dziwne sytuacje związane z rajstopami? Raczej nie. 15. Jakie rajstopy i kiedy zakładasz pod spodnie? Ja noszę rajstopy pod spodnie od jesieni do wiosny czyli od października do kwietnia grubości od 20 do 100 den głównie czarne beżowe brązowe fioletowe i inne.

Gość gość
www.rajstopkowo.pl - najlepsza strona z recenzjami rajstop, pończoch