Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzdenerwowana

pomocyyy! brazowe plamienia

Polecane posty

Gość gośćzdenerwowana

Witam, mam dziwne brązowe plamienia. Moze zaczne od początku, miesiączki mam nieregularnie co 32 dni lub co 33,34,35.... 28 lipca poszlam do ginekologa bo nie mialam miesiączki juz 38 dni i myslalam ze to ciaza, ginekolog skierowala mnie na badania hormonalne, gdy wrocilam do domu w tym samym dniu dostalam okres, 30 pojechalam na te badania hormonalne, wypuścili mnie 2 sierpnia ze szpitala, w ten wtorek bylam po wyniki ale niestety mnie ginekolog nie przyjal i mam przyjsc w ten wtorek(25.07.15r) okres wyliczam tak na 29 sierpnia, a wczoraj dostalam dziwnych plamien, najpierw byly różowe a dzisiaj brązowe. Jakieś 5 dni temu robilam z chłopakiem petting, do wytrysku nie doszlo, czy jakby mial ten plyn na palcu i wlozyl mi go to moglabym byc w ciąży? Co mi w ogole jest ?

Gość gość
To chyba mało prawdopodobne zeby Cię palec zapłodnił. Moze po prostu zaburzenia hormonalne.

Gość zdenerwowanaaaaa
No wiesz jak na palcu mogl znajdować sie plyn w którym znajdują sie plemniki to moglo dojsc do zapłodnienia, albo jestem przewrażliwiona, co o Tym myslicie powinnam myslec ze to ciaza? Na test jest za wczesnie a do ginekologa dopiero we wtorek :( jestem caly dzien zdenerwowana nie moge normalnie funkcjonować przez to plamienie, teraz pojawilo sie wiecej i bardziej czerwone, juz nie brązowe :(

Gość gość
ja jak mam okres to najpierw mi takie brązowe brudy lecą, potem taka jasna krew ktora ciemnieje... Jak się kończy okres znow takie brazowe leci. Mam regularne miesiączki ale kiedys jak mialam stres to 3 razy w miesiacu mialam krwawienia i tak przez dwa miesiace. Ale bylam u lekarza i wszystko ok. Czasem tak sie zdarza.

Gość gośzdenerwowanana
Troche mnie uspokoilas, ale nadal jest to dla mnie dziwne, pierwszy raz tak mam :(

Gość gzdenerwowanana
Naucz sie czytac. Nie zawracaj d**y jak nie masz nic mądrego do powiedzenia. Czubek w butach

Gość gozdenerwowanana
Moze wie ktoś jeszcze co mi moze byc?

Gość gość
Moze test ciazowy sobie zrob.

Gość gozdenenereowana
Pisalam ze na to za wczesnie :( do ginekologa dopiero we wtorek, mial ktoś jeszcze takie plamienia?

Gość gozdeeenerwowana
Dzisiaj jest trochę wiecej tego plamienia i wygląda jak okres ale mam zawsze obfity a teraz tylko troche wiec to raczej nie okres :(

Gość gozddenerwowana
Up

Gość adelagg
Witaj. Moja koleżanka przy takich objawach jak Ty masz ma stwierdzone PCO Czyli policystyczne jajniki

Gość gośczdennerwowana
Jakie miala dokladnie objawy??

Gość gozzdenerwowana
Up

Gość zzdenerwowana
Up

Gość zdenerwowannaa
Wtedy co bylam u ginekologa czyli 23 dni temu to robila mi usg, jakby cos wykryla to by powiedziala, czy w ciągu 23 dni moglo mi sie zrobic te policystyczzne jajniki???

Gość gość
Raz tak miałam, nie bylam w ciąży. Ponoć czegoś nie ma w organizmie. Progesteronu chyba

Gość zzzdenerwowana
Dzisiaj juz 4 dzien mi plami i na czerwono, wiecej tej krwi jest niż wczoraj ale to na pewno nie okres

Gość zzzdenerwowana
Up

Gość zzzdeenerwowana
Jeśli byloby to plamienie takie gdy dochodzi do zagniezdzenia sie zarodka to mogloby trwac wiecej niż 3 dni, bo na stronach czytalam ze najdluzej trwa 3 dni, ja juz plamie 4 dzien, chodze cala w nerwach ? To ciąża czy nie ??? Pomocyyy!!!!

Gość gość
płyn to inaczej sperma

Gość gość
Mi sie tez okres spóźnia miałam ostatnio 2 lipca i do tej pory nie mam.