Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stokrotkaa22

Czy ryzykować związek z facetem, który ma nienormalnych rodziców?

Polecane posty

Gość Stokrotkaa22

Mam takiego kolege, który właściwie jest moim sąsiadem, mieszkamy w małym mieście i znamy sie od wielu lat. Zawsze sie lubiliśmy, ale problem jest taki, że jego rodzice nie są zbyt normalni. Zawsze sie ich bałam i dlatego między nami do niczego nie dochodziło. Dziewczyny jego brata nigdy nie wpuścili do domu, kolegów też im nie wolno wpuszczać. Byłam u niego tylko jak rodziców nie było. A jak on u mnie był wiele razy przychodził po niego ojciec albo matka i kazali mu wracać i sie uczyć. A miał już 20 lat! Z drugiej strony ten chłopak jest przystojny, inteligentny, kulturalny i ze mną to w ogóle wyszedł by na ludzi :D A inni moi znajmomi i faceci, którzy mnie zaczepiają są jacyś kiepscy, każdy ma jakąś wielką wadę albo ogólnie mi nie pasuje. Nie chce już być sama, brakuje mi bliskości, ale żeby sie do kogoś zbliżć to musi być to odpowiednia dla mnie osoba, a ten kolega wydaje się jedyny taki... Czy ma sens związać się z kimś, kogo rodziców nie rozumiem i wręcz się ich boje?

Gość Stokrotkaa22
A jak sobie wyobrażasz męża, którego rodzice mieszkają prawie obok moich i nie wpuszczają mnie do siebie? :P Bo taką sytuacje zakładam. A poza tym wiadomo jaki wpływ na faceta mają jego rodzice. Dlatego mam rozterki.