Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emigrant rozpaczony

wrocic czy zostac ?

Polecane posty

Gość emigrant rozpaczony

Czesc mam na imię rafal, jestem miesiąc w Angli,nie wiem co robic wyjechałem zarobić trochę pieniedzy na lepsze życie w Polsce może na ślub albo budowę domu, mam dziewczynę w Polsce geodetkę ktora ma prace dobra i studiuje, mieszka sama z rodzicami, ciągnie mnie strasznie do domu żebym wrócił juz na stale w tym roku a ja chce zarobić na budowę domu przynajmniej 2lata muszę pracować tutaj , nie chce mieszkać z teściami, nie dogaduje się z teściową, oczywiście mielibyśmy cala gore dla siebie, co ja mam zrobić? Ja nie chce mieszkać u niej a ona nie chce zostawić rodziców... Całymi dniami siedzi w pracy po pracy wraca i tylko słychać Paulinka zrób to zrób tamto i tak codziennie do 21-22 masakra, jak ja mam żyć ? Jak ja przekonać do odlaczenia się od rodziców w końcu którzy mysle ze jesli nawet bym tam się wprowadził to by mi na głowę weszli, nie da się z teściową dogadać, nie raz rozmawiałem z jej mama ze chce się budować czy cos to zawsze się burzyla ze Paula jej obiecala ze zostanie w domu i będzie się opiekowala nią niby. Co mam zrobić?

Gość gość
Chce dodac ze w Angli mam dobra prace i naprawde mogę się rozwinac tutaj i dobrze zarabiać, jedynie jak zrobię angielskie papiery na koparkę