Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćówna27

Facet nie chce seksu! ?

Polecane posty

Gość gośćówna27

od trzech tygodni nic..... nawet na jego urlopie kiedy powinien byc wypoczety to do niczego nie doszlo :( zachowuje sie normalnie przyjezdza przytula spedzamy czas razem tak jak zawsze tylko nie ma seksu ! co ja mam robic :(

Gość gość
A ile ma lat i jak długo jesteście razem?

Gość gośćówna27
on 26 razem 2 lata

Gość gość
Załóż sobie siatkę na twarz i wtedy spróbuj jeszcze raz zagadać do niego. Powinno zadziałać.

Gość gość
Ja w sytuacjach trudnych zawsze proszę o ich rozjasnienie dobrej tarocistki. Za taką uwazam Sofii, ktora wróży emailowo i jest konkretna i rzeczowa. Jesli potrzebujecie takiej porady piszcie do niej na email tarocistkasofii@wp.pl . Wróży odpłatnie ale jest tego warta.

Gość gość
hmm wiesz może warto zapytać, faceci mają sporo problemów nawet w wieku 26 lat, ja mam 27 i miałem okres w który po prostu nie mogłem, wiązało się to z wieloma czynnikami, ale główny to stres, jeszcze nie dałem rady z jedną panną trochę mi było wstyd bo 1 raz coś takiego miałem, ale na szczęście była z tych bardziej ogarniętych i jakoś nie drążyła tematu, pogadaliśmy, za 2-3 tygodnie już było normalnie, a teraz jak na zawołanie, porozmawiaj najłatwiej będzie a nie snuć domysły,

Gość gość
często tak się zdarza jak facet zdradzi i nie jest pewien czy cie czyms nie zarazi. mowie poważnie... bardzo często wtedy unikają seksu

Gość gośćówna27
dzieki za odpowiedzi nie wiem czy ta zdrada wchodzi w gre bo w naszych relacjach po za łóżkiem nic sie nie zmieniło on po pracy przyjezdza do mnie wiec nie ma za bardzo kiedy... ale.. nigdy nie mów nigdy :( może poczekam jeszcze chwile jak sytuacja sie nie zmieni to bede musiala zapytac o co chodzi

Gość gość
mialam to samo, tez ma 26 lat i o ile kiedys kochalismy sie codzinnie to tak nagle z dnia na dzien przestalismy, jak zapytalam to odpowiedział ze to zmiana pracy, potem sie okazalo ze wraz ze zmiana pracy zminil tez magde-swoja dziewczyne na magde -kolezanke w pracy, klamal mi prosto w twarz ze ejst zmeczony po pracy a tam zabawiał sie z inna, podczas gdy lezał obok mnie do niej wypisywal na fejsie, przyjrzyj mu sie uwaznie, zycze ci zeby nie spotkalo cie to co mnie

Gość gośćówna27
mam nadzieje ze jesli przestało mu zalżeć na mnie i ma kogoś innego, to jak zapytam bedzie mial odwage przyznac sie i zakonczyc to jak nalezy a nie zdradzac mnie po kątach :( okaze sie juz niedlugo ....

Gość gość
zapytaj go

Gość gość
moze ma inna

Gość gość
A może sama zainicjowałabyś ten seks, hm? Bo jak znam polskie księżniczki, to zawsze czekają na inicjatywę faceta. Wszystko wiecznie na gotowe.

Gość gość
kłoda ma pretensje że facet zmęczony po pracy nie chce brać drugiego etatu i rąbać jej jak drwal drewno w lesie

Gość gość
Ja też przestałem mieć ochotę na seks z dziewczyną i związek się rozpadł, bo po prostu przestało mi zależeć. Zawsze to ja musiałem wszystko inicjować, wyjścia, rozrywki i seks, a jak już seks był, to strasznie nudny, dziewczyna nie wykazywała żadnej inicjatywy, wciąż ta sama pozycja, itd... seks ma być zabawą, sposobem na okazywanie sobie uczuć, a nie irytującym obowiązkiem.