Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gnój zabił dziecko siekierą, nie mogę przestać o tym myśleć

Polecane posty

Gość gość
W dzisiejszej gazecie fakt jest o tym artykuł

Gość gość
W USA dostałby 75 lat ze zgrają zdegenerowanych murzynów w celi a może nawet KS w niektórych stanach. W Rosji kolonia karna za Uralem gdzie rządzą zwyrole strażnicy i jeszcze gorsza grypsera a u nas ? Pewnie jakiś ośrodek dla "chorych" skąd po 10 latach wyjdzie jako "zdrowy" jak ten z Włodowa ...

Gość gość
Mój mąż jak to usłyszeliśmy powiedział jedno zdanie: zajeeeebalbbbym kuuuutaaasssa !!! Zgadzam sie z nim całkowicie. Na miejscu bym go zabiła. Dla mnie zycie po śmierci dziecka nie istniałoby

Gość gość
Psycholi dookoła nas nie brakuje. Była niegdyś głośna sprawa obcej kobiety która nagle podbiegła do wózka i rzuciła noworodkiem o chodnik. Dziecko miało szczęście przeżyło. O ironio sprawczyni tego czynu sama była w ciąży! W moim niepozornym miasteczku z kolei praktycznie koło mojego bloku jakiś też kolejny chory psychicznie gość wpadł do sklepiku i dźgnął kilka razy nożem sprzedającą tam prasę dziewczynę i uciekł. Dziewczyna tez przeżyła ale można sobie tylko próbować wyobrażać co musiała przejść, jakie potem musiała mieć problemy zdrowotne i traume psychiczną na reszte życia.

Gość gość
Makabryczne. Co mogło być powodem czegoś takiego?

Gość gość
Dlaczego w polsce nie publikuje sie wizerunku, pelnegoimienia i nazwiska mordercy ?????? Tak jak na przyklad na zachodzie.

Gość gość
Słuchajcie a ja nie mogę ogarnąć, jak ktoś mógł porobić zdjęcia tej dziewczynce, jak by ła transportowana do ambulansu i szpitala ;( Jak mogla jakaś hiena zrobić ten zdjęcia? nikt normalny by tego nie opublikował tylko szmatławiec fakt. I teraz rodzice do końca życia będą pamiętali te zdjęcia. gazetę jeszcze nie raz zobaczą i to zdjęcie. okropne ;(*

Gość gość
dziecko calkiem dobrze wygladalo, nawet przytomna byla. Ciekawe dlaczego tak nagle zmarla?:O

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego w Polsce prawo chroni przestępców i nie pozwala na publikację ich twarzy i nazwisk. Przecież dla dobra obywateli takie informacje powinny być jawne... takie bydle wyjdzie za x lat na wolność, może zamieszka obok ciebie a ty nawet nie będziesz o tym wiedziała, dopóki znowu coś mu nie odpierdoli i cała historia się powtórzy :O skoro nie ma kary śmierci, to przynajmniej dane niebezpiecznych osobników powinny być jawne, żeby ludzie mogli ich unikać :O co za bezsens :O a po drugie - uważam, że każdy, KAŻDY człowiek powinien przechodzić okresowe badania psychiatryczne... takich psycholi pośród nas jest mnóstwo, ludziom potrafi odpierdolić nagle i bez powodu, a później tragedie... jeśli u kogoś zachodzi podejrzenie choroby psychicznej to powinien od razu być leczony. Nie od dziś wiadomo, ze ludzie chorzy psychicznie są niebezpieczni dla otoczenia. Później ktoś kogoś napada/zabija/gwałci/itd. i choroba jest okolicznością łagodzącą. Dla mnie to żadna okoliczność łagodząca. Takim wydarzeniom należy zapobiegać a nie tłumaczyć, że komuś brakowało klepki.Skoro ktoś nie nadaje się do zycia pośród normalnych ludzi, to powinien być od razu zamykany w psychiatryku. Żeby uchronić niewinnych, którzy znajdą się w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim czasie

Gość gość
gość dziś dziecko calkiem dobrze wygladalo, nawet przytomna byla. Ciekawe dlaczego tak nagle zmarla?pechowiec.gif xxx dobrze ty się czujesz? wg ciebie dostać siekierą w głowę to za mało żeby umrzeć?

Gość gość
Stała się straszna rzecz, ale katolicy nie piszą takich rzeczy jakie Wy piszecie. Jesteście katolikami??????

Gość gość
Ja nie jestem katoliczką. Jestem zwolenniczką kary śmierci dla zabójców.

Gość gość
nie jestem katoliczka i dziwi mnie to ze dziecko bylo przytomne, mysle ze miala szanse na przezycie ale tempo w jakim nasza sluzba zdrowia funkcjonuje bylo jakie bylo i dlatego pewnie dziecko zmarlo.

Gość gość
to straszna tragedia, nie wyobrazam sobie co czuja rodzice, i zgadzam sie z tym co napisal ktos wyzej, jak mozna dziecku w takim momencie zdjecia robic, tam chyba na zdjeciu z Faktu facet sie nachyla z komorka, zeby porobic zdjecia, morderca-morderca ale co w naszych, niby normalnych, glowach siedzi?

Gość gość
to bylo u mnie w miescie, masakra- siedze i rycze od rana :(. koles nie byl ciapaty tylko podobno swiadek jehowy, walnieta matka, ponizanie itepe. dziecko zmarlo nie przez sluzbe zdrowia tylko przez uderzenie siekiera w glowe!!!! brak slow, jakichkolwiek slow......

Gość gość
Dziecko mialo chore serce. Było po jakichs operacjach. Przy chorym sercu czasem nawet drobny wypadek moze spowodowac smierć. Zresztą w tym przypadku nie wiem czy to miało jakiekolwiek znaczenie... urazy głowy są bardzo niebezpieczne. nawet jeśli dziecko bylo przytomne, to mogło mieć uszkodzony mózg, krwotok wewnętrzny itd. Tego nie widać, bo to jest w srodku ale urazy głowy często kończą się śmiercią.

Gość gość
On robi, a ty kupujesz fakt i oglądasz , nie widze różnicy

Gość gość
ja nie kupuje faktu, tylko byly zdjecia z faktu na stronie informacyjnej, i mysle, ze jednak jest roznica

Gość gość
ja kiedys robnalem glowa o posadzke to stracilam od razu przytomnosc a tu od uderzenia w glowe siekiera dziecko przytomne i jeszcze sie zaslaniac ma sile przed zdjeciami. Szkoda dziecka, ale widac ze chorowita byla,

Gość gość
ja nie wchodzę na takie strony, w ten sposób tez nakręcasz im popyt

Gość gość
a mnie dziwi i zastanawia jak to się odbywa że jakiś dziennikarzyna hiena wie że coś takiego się wydarzyło o jest w stanie się teleportować do tego miejsca szybciej niż karetka jest w stanie zabrać ofiare. Może taki k***s sam powinien robić jako kierowca karetki skoro taki szybki a pomóż a nie fotki pykać

Gość gość
gość dziś ja kiedys robnalem glowa o posadzke to stracilam od razu przytomnosc a tu od uderzenia w glowe siekiera dziecko przytomne i jeszcze sie zaslaniac ma sile przed zdjeciami. Szkoda dziecka, ale widac ze chorowita byla, xxx postaw jeszcze diagnozę, ze nie umarła od uderzenia siekierą :O i że to tak w ogóle wina dziewczynki, że nie zyje bo była chorowita, wiec jej wina że siekiera ją zabila. Po twoich blędach ortograficznych widac, że ledwo liceum skończyłes, więc nie wyrokuj lepiej i nie stawiaj diagnoz, bo akurat o urazach głowy to ty masz zapewne pojęcie zerowe. A porównywanie uderzenia głową o posadzkę z uderzeniem siekierą w głowę jest co najmniej śmieszne. Nie wiesz dlaczego nie straciła przytomności, widocznie tak się stało. Różnie organizm reaguje. Ludzie sa zjadani żywcem przez zwierzęta lub paleni żywcem i też nie od razu tracą przytomność. ich urazy wg ciebie też są zbyt słabe i umarli dlatego, ze byli chorowici?

Gość gość
"10-letnia Kamila była znana mieszkańcom Kamiennej Góry. Bardzo szybko po jej narodzinach okazało się, że ma poważną wadę serca. Przeszła wiele operacji. Lekarze w Wałbrzychu, Legnicy i Łodzi walczyli o jej życie i zdrowie, a rodzice przez lata z pomocą fundacji zbierali środki na rehabilitację. Przed Kamilą była jeszcze jedna operacja." xxx Może się okazać, że nie umarła od uderzenia siekierą, i jak rodzina ma kasę to dobry adwokat go wybroni.

Gość gość
ty z 15:43 wez mi wskaz jakis blad ortograficzny w moim poscie:O jedynie literowka jest w slowie "rabnalem", bo jestem kobieta. No i ma prawo mnie dziwic ze byla przytomna, przeciez nie pisze ze to wina dziecka szkoda mi jej ale szczerze mowiac myslalam ze to gorzej wygladalo

Gość gość
bo pewnie nie umarla od siekiery w ogole to jakby naprawde jej ta siekiera przylozyl to zmarlaby na miejscu. niestety widzialam jak pewna osoba wbila taka siekiere w drugiego czlowieka:(

Gość gość
15:46 sorry ale muszę sie włączyć, bo już nie mogę... Jak czytam twoje komenty to mam wrażenie że to tobie ktoś przyładował siekierą w łeb!

Gość gość
15:47 Widać za dużo hollywoodzkich produkcji naoglądałaś i ci rypło na łeb. Myślałaś że może to będzie wyglądać tak jak to widziałaś na filmach stąd to rozczarowanie :O

Gość gość
no tak myslalam ze jej mocno ta siekiera przylozyl no i ze ta siekiera zostala w glowie... a w ogole to moze on ja uderzyl tylka ta "raczka" o siekiery? bo przeciez ostrze by sie wbilo

Gość gość
Wie ktoś może czy jest już w necie video z monitoringu, jak ten koleś ładuje jej w głowę siekierą?

Gość gość
Ale z was hieny, gadacie o tym jak o jakimś dennym filmie akcji, pewnie się spodziewaliście głowy rozłupanej na pół. Niedobrze mi jak czytam tych analizujących przebieg ;/. Mnie też to mocno poruszyło, rzadko kiedy tak mam, dużo tragedii się dzieje, ale ta... nie wiem, chyba dlatego, ze to taki straszny przypadek, ze to mógł być każdy, każdy z nas, każdy z tych mieszkańców... nie wiadomo ilu takich psycholi chodzi po swiecie i któremu może jeszcze przyjdzie coś tak makabrycznego do głowy.