Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaKinga

MAM SPONSORA i nie widzę w tym nic złego

Polecane posty

Gość PannaKinga

Mam 22 lata. Od 17 roku życia utrzymuję się sama. Sprzątałam po domach, dorabiałam w barach, na weselach, zrywałam i sprzedawałam owoce sezonowe itp. Oprócz tego oczywiście się uczyłam. Zarabiałam grosze, nie starczało na jedzenie, na rachunki. Moje koleżanki, z dobrych domów.. zawsze dobrze ubrane, w markowe ciuchy, perfekcyjne makijaże. Czułam się gorsza od nich w pewnym sensie. Zwyczajnie zazdrościłam, że mają to wszystko za NIC. Od trochę ponad roku mam SPONSORA. To bardzo kulturalny Pan. ma 35 lat, jest znanym w Polsce biznesmenem. Dobrze mnie traktuje. Nie jest to znajomość oparta tylko na seksie. Często spotykamy się bez seksu. Chodzimy wtedy na premiery, do restauracji, lub po prostu rozmawiamy w mieszkaniu, które dla mnie wynajmuje. Nie liczymy spotkań w miesiącu za które dostaję pieniądze. Czasem jest to 10 spotkań, a innym razem gdy nie ma czasu np 3. Dostaję od niego 4000 zł miesięcznie. Często robi mi tez prezenty, co jest bardzo miłe, bo świadczy o tym, że nie traktuje mnie jak prostytutki. Mam w nim oparcie i nie czuję, że robię coś złego

Gość gość
Oj dziewczyno, ja Cię nie potępiam, ale zaraz zlecą się zazdrosne mauśki jak zobaczą ktwotę, którą dostajesz i Cię zlinczują :D

Gość gośćmaja
dopóki jesteś sama i nie czujesz się w tym układzie źle to ja nie potępiam, nie każdy w życiu ma kolorowa od tak za nic. jedyne co radzę to nie szalej za bardzo a oszczędzaj, bo albo pan się kiedyś wycofa, albo ty kogoś poznasz i zechcesz to zakończyć

Gość gość
,, To bardzo kulturalny Pan. ma 35 lat, jest znanym w Polsce biznesmenem.'' x Ta część wprowadza zbyt wielką przesadę w tekście i niestety całość psuje ;)

Gość gość
Proste jak budowa cepa.Facet ci płaci czyli jesteś prostytutką.Spotykałabys się gdyby tego nie robił.NIE.Zawód stary jak świat, ale mówienie o czymś że białe jest czarne tego nie zmieni.Twoje sumienie, każdy z nas dokonuje wyborów.Po moich nadal mogę patrzeć w lustro, a ty?

Gość gość
Oczywiście, że jesteś prostytutką, w pełnym słowa znaczeniu. Tak powinnaś siebie przedstawiać.

Gość gość
Z tym biznesmenem to trochę przesadzilas. Taki raczej nie zaryzykuję na pokazywanie się w miejscach publicznych z kochanką.

Gość gość
słabe prowo 2/10 poćwicz jeszcze

Gość PannaKinga
Do gość z dziś Oczywiście, że mogę. Nie mogłam patrzeć na siebie jak chodziłam głodna, zaniedbana i nieszczęśliwa ;)

Gość gość
nienawidzę tych fiutków !!!

Gość gość
dobrze robisz , korzystaj póki młoda :)

Gość gość
gość dziś nienawidzę tych fiutków !!! x Ale których? Tych które dotychczas w paszczy miałaś czy tych dla których byłaś zbyt wyhuśtana żeby cię dotykać chcieli?

Gość gość
Ja ci powiem, że to słaba wymówka.Nie miałaś lekko na starcie, nie zaprzeczam. Wiekszość ma oparcie w rodzinie, ALE taki okres nie trwałby wiecznie.Trzeba czasami zacisnąć zęby i robić swoje.Potem masz satysfakcje że doszłaś do czegoś własną pracą i jesteś niezależna, a tak masz łatkę łatwej młódki dającej tyłek na zawołanie za kasę.Nie masz po prostu charakteru i silnej woli.Tyle.

Gość gość
d***** też zawód :P

Gość gość
juz nie oczerniajcie! a żona to nie zawód ? znam duzo młodych kobiet po ślubie które mógłby by pracować, ale wola być uzależnione od swoich mężów i dostają kasę za rozkładanie nóg :) Skoro facet traktuje ja dobrze i nie robi nic przeciwko sobie i swoim zasada, to niech korzysta!

Gość gość
Trzeba byc calkowicie pozbawionym godnosci, zasad i honoru, aby zgadzac sie na taki uklad. Mezczyzni maja szczescie, ze takie idiotki chodza po tym swiecie :) Pamietaj dziewczynko, ze facet, aby dostac du.py, bedzie robil wszystko, czyli bedzie mily, kulturalny, uroczy itp. Jestes jednak jescze zbyt mloda i dziecinna, by wiedziec jak pracuje umysł mężczyzny. nadstawiaj sie zatem dalej i nie próbuj ubierac w inne slowa zwyklego k.u.r. ewstwa, które uprawiasz :)

Gość gość
Honor nie ma ceny. Ludzie umierali za honor, ojczyznę wartości. Ty za to nadstawiasz dopy za kasę, tyle.

Gość gość
Jakie to uczucie rozkladac nogi dla kasy?

Gość gość
Ciekawe, czy duzo kobiet tak sobie zarabia. Masakra! i pozniej zakochujesz sie w takiej rodzi Ci dzieci, a ile w niej bylo penisow, to nikt nie wie... Dlatego wole dziewice, blee... brudna szpara.

Gość gość
gość dziś Ciekawe, czy duzo kobiet tak sobie zarabia. Masakra! i pozniej zakoch*jesz sie w takiej rodzi Ci dzieci, a ile w niej bylo penisow, to nikt nie wie... Dlatego wole dziewice, blee... brudna szpara. x Zgadza się, aczkolwiek nie popadaj od razu w skrajność. To, że kobieta nie jest dziewicą, nie znaczy, że spala z 10ma facetami. Kazdy ma prawo do milosci i zwiazku, zwlaszcza juz na pewnym etapie wieku, a z tym się wiąże namiętność i seks.

Gość gość
Prostytucja w pełnej okazałości i znaczeniu tego słowa. Prosty test. Przestań brać za to pieniądze, będziesz dalej się spotykać, będzie seks? Nie, nie będzie. Jesteś dziwką :) Do widzenia.

Gość Ascaron
Jesteś k u r w ą ,tylko jednego kolesia .Prosta piłka .On tez sobie zdaje sprawe,ze jakby mu sie noga w biznesie powineła to byś poszła szukac innego jelenia .

Gość gość
zazdroszczę bo też bym się zgodziła na taki układ

Gość gośćPusia
ja wolę jednorazowe spotkania typowo na seks, ogłaszam się na www.zobaczmy.pl Pusia

Gość gość
a ja faciów nie lubię wię swoj sponsoring niech se w swoje zakłamane ryje i fiutki wepchną i niech sobie jeszcze kupią kebaba i w swoje zdradziecki d**y powpychają :D

Gość gość
"Ciekawe, czy duzo kobiet tak sobie zarabia. Masakra! i pozniej zakoch*jesz sie w takiej rodzi Ci dzieci, a ile w niej bylo penisow, to nikt nie wie... Dlatego wole dziewice, blee... brudna szpara. " O ile w ogóle TWOJE DZIECI RODZI :D

Gość gość
Pravik gadasz tak bo zazdrościsz. W życiu nie miałeś dziewczyny , a Twój k***s nigdy nie był w soczkach cipki

Gość gość
A co do tych szejków ostatnio chcieli za 5 dni na jachcie za sranie do ryja zapłacić polkom 25000$ i one się zgodziły ;) a to więcej niż 4 tyś zł :P

Gość gość
Ja jestem na etapie szukania sponsora. Byłam na trzech spotkaniach z trzema różnymi panami. Zastanawiam się z którym zacząć . Nie chce mieć kilku bo po co. Pracuje , ale czasem brakuje na coś.

Gość gość
a mnie nawet za kase żadna nie chce...