Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaKinga

MAM SPONSORA i nie widzę w tym nic złego

Polecane posty

Gość zniesmaczonakobietka
Przerażają mnie takie kobiety, sama jestem kobietą i uważam, że trzeba mieć jakąś moralność. Czy kobiecość to rozkładanie nóg, bo za 1000 zł nie chce się pracować? Czy jest to szanowanie swojego ciała, przeżywanie bliskości z kimś kogo się kocha, wrażliwość i piękno wewnętrzne? Jak dla mnie jesteś autorko lafiryndom i to jest obrzydliwe, że wiele kobiet w ten sposób pracuje. Stuknie 30 - stka i złapiesz jakiegoś faceta na ślub. A potem będzie żyć z brudną kobietą, z prostytutką. Jeśli nie szanujesz samej siebie, nikt nie będzie Cie szanować.

Gość gość
przesadzacie;)

Gość gość
skoro ty nie widzisz w tym nic zlego to i nie zobaczysz. sprzedac mozna wszystko, ty sprzedajesz siebie (prostytutka sprzedaje tylko cialo, takie jak ty zwykle sprzedaja cialo i dusze) moim zdaniem szkoda cie na taki uklad ale to twoje zycie i twoj wybor... Tylko blagam nie pisz o kulturalnym panu w przypadku twojego sponsora, bo podstawy oglady ma dzis kazdy

Gość gość
Zniesmaczona zajmij się swoim życiem. Każdy robi co chce. Ja tez mam sponsora . Ale jestem juz po rozwodzie. I nie chce juz nikogo na stałe. jest mi dobrze samej. Czasem chce gdzieś wyjść , do kina czy kolacje z kimś miłym . Po wszystkim każde jedzie do siebie. Pracuje ,wiec kasa to nie wszytko. Ale wiem ze taki który potrafi zarobić to potrafi też rozmawiać na różne tematy . Jest inteligentny. Ma swoje pasje . Kiedyś wychodziłam ze znajomymi kolegami. Bez ambicji , dla nich ekstra wypad do pub i chlanie piwska do upadłego. Wiec dziękuję. Juz się wyleczylam z takich facetów.

Gość gość
A jakby tak wierzyc w telegonie to ta autorka jest faktycznie brudna :O

Gość gość
jak znaleźć go...autorko jestem ładna szczupła inteligentna ale boję się ...seks Lubie bardzo a do facetów nie mam szczęścia. ..

Gość gość
Ja znalazłam na eamore.pl . Wcześniej umów się na kawę w miejscu publicznym.

Gość gość
hitler takze nic złego nie widział w zabijani zydów cyganów polaków bo uwazał ich za zwierzeta podludzi kiedys ten zawód ruznie był nazywana np kurtyzana