Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem za przywróceniem kary śmierci! Dziewczynka zabita siekierą

Polecane posty

Gość gość

Koszmar, co się wyprawia na tym świecie. dziewczynka z wadą serca, kilkukrotnie operowana. Rodzice drżący o jej życie, a tu jakiś p***b z siekierą zabija niewinną istotę.

Gość gość
Serce mi sie kraja:-( Co za bydlak... Nie chce wiedziec co czuja rodzice tej dziewczynki :-(

Gość
Podobno miał depresję. Ale to go dla mnie nie usprawiedliwia. Dla takich ludzi powinna być kara śmierci. Podobno skończył studia- fizjoterapia :o

Gość gość
Takie s****wo jak ten morderca nie zasluguje na zycie... Jak mozna z zimna krwia zamordowac bezbronne, niewinne dziecko... :-( :-( :-( :-(

Gość gość
Nic go nie usprawiedliwi ! A co UE na karę śmierci ? Bo ją też jestem za i pewnie duża część społeczeństwa tez

Gość gość
Czy w każdej rodzinie musi ktoś zginąć, by ludzie wreszcie oprzytomnieli, że kara śmierci, to nie żadne totalitarne okrucieństwo tylko zwyczajna obrona społeczeństwa przez zbrodniarzami? Ktoś powie - żeby uwolnić społeczeństwo od bandyty wystarczy bandytę osadzić w dożywotnim pierdlu. Nieprawda. Być może dożywotni pierdel odsunie tego konkretnego bandytę od kolejnego zabósjtwa ale kolejnych zabójców tylko zachęci. Tak, zachęci. Bo gdyby bandyta wiedział, że za zabójstwo czeka go stryczek, to by się 10x zastanowił. A tak wie, że co najwyżej zapewnią mu wikt i dach nad głową do końca życia w więzieniu i nie będzie się musiała martwić głodową emeryturą.

Gość
gość dziś Podobno good girl gone bad jest dziewicą no jasne. ;* Ktoś zbadał mnie przez kompa.:D Wymyśl coś ciekawszego.:)

Gość gość
PO ani SDL nie chciało przywrocenia kary śmierci, bo tam prawie każdy powiązany z mafiozami.

Gość gość
A co się stało z tą dziewczynką, za granicą mieszkam.

Gość gość
I niech ktoś mi jeszcze powie ,że ten cały monitoring jest dla naszego bezpieczeństwa :o podobno zanim to zrobił zaczepił taryfiarzy i ci podobno zgłaszali policji ,ale wiadomo u nas oni są tylko od spełniania mandatów kierowcom

Gość gość
Nie rozumiem, dlaczego tak wiele z was jest za karą śmierci w tym przypadku. Przecież jak go zabiją, to będzie go bolało tylko chwilę. Ja uważam że jemu są potrzebne tortury ale takie by ginął w męczarniach i kilka dni conajmniej, a nie, pyk strzał w łeb i po typie. Moim zdaniem powinien cierpieć zanim umrze, a kara śmierci to jak łaskotki dla tego zwyrodnialca. Będzie go bolało tylko chwilę a tak mógłby pocierpieć za swój wyrodny czyn. Porozrywać mu całe ciało, obedrzeć ze skóry, niech cierpi!!!!!

Gość gość
oczywiście, ale chodzi o efekt końcowy.

Gość gość
Jutro obejrzysz jakiś rozczulający film o kimś kto niesłusznie został skazany i będziesz przeciwko karze śmierci autorko :P

Gość gość
i jeszcze ten pierdolony szmatławiec Fakt pokazał buzię tej dziewczynki. Co za ścierwo tam pracuje?

Gość gość
Słuchajcie w depresji się takich rzeczy nie robi. Jaką depresję? Uważam że chuje, którzy czują że coś z nimi nie tak albo otoczenie czuje i ich nie skieruje gdzie trzeba,to jakieś nieporozumienie. Czego się wstydzą>>>>???? Ja chodzę do psychiatry, mam stany lękowe, mam osobowość która ciągle się czegoś boi , chodzę do psychiatry i się tego NIE WSTYDZĘ. Jakby w tym ciemnogrodzie ludzie chodzili ze swoim p*****lcem do lekarza to by tylu problemów nie było. Problem w tym że prawdziwy świr nie widzi swojego świra i uważa że jest zdrowy. u lekarza tego typu go nie zastaniesz. a wrażliwi i ciepli ludzie tylko z depresją, lękami, latają do lekarza. tylko tacy.

Gość gość
Ktoś zbadał mnie przez kompa.smiech.gif Wymyśl coś ciekawszego. xxx To był sarkazm do tego co pisałaś, wszystko u ciebie jest "podobno"

Gość gość
To ,że fakt zamieścił zdjęcia to nic dziwnego niestety,ale mnie zastanawia skąd maja te zdjęcia? To musiała zrobić osoba na miejscu z gapiów i to jest dopiero szmata

Gość gość
"10-letnia Kamila była znana mieszkańcom Kamiennej Góry. Bardzo szybko po jej narodzinach okazało się, że ma poważną wadę serca. Przeszła wiele operacji. Lekarze w Wałbrzychu, Legnicy i Łodzi walczyli o jej życie i zdrowie, a rodzice przez lata z pomocą fundacji zbierali środki na rehabilitację. Przed Kamilą była jeszcze jedna operacja." xxx całe starania poszły na marne przez jednego psychopatę:O

Gość gość
Niczym nie różnicie się od tego mordercy. Jesteście głupim ciemnym plebsem, który szuka zemsty. A tak ogólnie to ludzie zawinili, tego gościa widziano w urzędzie z siekierą i nikt go nie zatrzymał, to teraz pieją, ze świr zabił jakiegoś dzieciaka. Nikt nie reaguje, to potem są nieszczęścia.

Gość
Dobra to chyba niewłaściwy temat na pisanie o takich rzeczach. :) Zastanów się zanim coś napiszesz. Myślenie nie boli. ;)

Gość
To było do gościa 14:40

Gość gość
Dobrze zrobił, rozwydrzony 10-letni bachor dostał to na co zasłużył, za darcie mordy w miejscach publicznych. Sprawca ma wrażliwy słuch, nie wytrzymał i zabił.

Gość gość
good girl gone bad to jеbаnа ku‪rwа рiеrdоli się za kasę i propaguje na forach ku‪rеwstwo

Gość gość
I jak zwykle zlecialy się trole :o

Gość gość
którzy wcale tak bardzo nie róznia się od tego z***a

Gość gość
good girl gone bad jеbаnа szmato byś się wstydziła wchodzić na takie tematy, twoja obecność tutaj to obraza dla dla tego dziecka i jej rodziny