Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZagubionaMałolata

Małolata w kłopotach, POMÓŻCIE !

Polecane posty

Gość ZagubionaMałolata

Hej z W. znam się od stycznia pracowaliśmy razem na Słowacji tam zaczęliśmy się spotykać. w maju praca się skończyła. Więc wspaniałomyślny W. Ogarnął nam wyjazd do Holandii do jego kuzynki . Mieszkamy u niej i jej męża już 3 miesiące i tu zaczęły się problemy . Najpierw miał na pulpicie zdjęcia swojej byłej w bieliźnie (wysłała mu te zdjęcia 5 dni przed swoim ślubem) bałam się go o to spytać żeby nie było ze grzebie mu w laptopie. Wczoraj korzystałam z jego telefonu żeby napisać sms do szefa a tam 2 sms z "notka SMS" myślę o Tobie, i kolejny "dobrze kochanie zadzwoń jak ona wyjdzie" nie wiem co robić . 2 tyg temu powiedział mi ze chciałby założyć ze mną rodzinę i wziąć ślub za jakis czas. Dodam tylko ze ja mam 21 lat on 30. Myślicie ze jestem po prostu naiwna ? I powinnam to skończyć ? Dodam tylko że wczoraj straciłam prace i jestem na jego łasce, on pracuje w dziwnych godzinach i nie mieliśmy okazji porozmawiać dziś wiec zostawiłam mu kartkę z wypisanym co o tym wszystkim sądze przeczytał i wyszedł do pracy bez słowa.

Gość gość
taaaaaaaaaaaaaaaak facet ma cie w d***e lepiej sie nie ponizaj i ogarnij prace... chyba ze chcesz byc jego sciera, zeby mu bylo wygodnie