Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szalonaruda1

Rozterki

Polecane posty

Witam, Jestem z facetem już 6 lat od roku jesteśmy zaręczeni. Problem polega na tym, że nie wiem czy Go kocham. Często potrafię zauroczyć się w innym facecie i chociaż zawsze to mija jednak ostatnio zauroczyłam się w kimś. Razem studiujemy, znaliśmy się już wcześniej, ale dopiero około kwietnia zaczęliśmy ze sobą pisać. On od samego początku był Mną zauroczony, mówił, że prawie się zakochał, często do mnie dzwonił, potrafiliśmy przepisać całą noc, jednak ja z powodu mojego związku miałam dystans i sama Go prosiłam, żeby sobie Mnie odpuścił, bo nie wiedziałam co do Niego czuję, gdyby się zakochał to nie chciałabym Go skrzywdzić, bo nie byłam jeszcze pewna czy chcę odejść od obecnego partnera. Teraz wszystko się zmieniło od sobie Mnie odpuścił, a to Mnie zaczęło zależeć na Nim, tylko On wstawił na face zdjęcie z jakąś dziewczyną, na początku unikał odpowiedzi na pytanie kto to jest i w sumie do tej pory wiem tylko tyle, że to jest jego "koleżanka. bliska." "Znamy się już dość długo i ogólnie czasem się widzimy. Mam się z Nią widzieć za tydzień " Mnie zaprasza do siebie na weekendy na noc, a w następny weekend widzi się z Nią, gdy Mu o tym powiedziałam to napisał, "To nie tak" i rozmowa się urwała. Napisałam Mu o swoich uczuciach o tym, że zależy mi na Nim, ale On napisał, że życie jest popier..... i że mam się nie smucić. Utrzymujemy ze sobą kontakt cały czas, mimo iż odpuścił sobie Mnie, często mówił, że tęskni, jak się widzieliśmy to Mnie przytulał, całował, dawał buziaki to już było po wstawieniu zdjęcia na face. On często powtarza, że chciałby uprawiać ze Mną sex, ale o innych rzeczach mało wspomina i Mną się nie interesuje, tym co dzieje się u Mnie. Co robić?

zerwij z narzeczonym i więcej go nie zdradzaj (bo samo spotykanie się z tym drugim to zdrada)