Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie nie pije kawy.

Polecane posty

Gość gość

I żyję zapewne szczęśliwiej od was.Tylko czekać, aż wam układ nerwowy wysiądzie.

Gość gość
ja tez pjona

Gość gość
kawa 100% arabica jest bardzo zdrowa, pita w rozsądnych ilościach ratuje przed wieloma chorobami

Gość gość
ja jestem uzalezniona, pije arabice, nie lubie rozpuszczalnej, wydaje mi sie, ze raczej zaprzestanie wywolaloby zle stany psychiczne. Nie wiem co prawda, jaka ilosc jest rozsadna, zazwyczaj pije ze 2 dziennie, czasem 3, nawet wieczorem moge pic a i tak usne, nie mam energii do zycia ;d

Gość gość
Zdrowa? Wypłukuje magnez i inne Minerały. Myślisz, że żyjesz a jak odstawisz to do kibla nie dojdziesz.

Gość gość
A browar pijesz?

Gość gość
ja też nie pije moja matka to chleje i strasznie od tego jedzie kiedyś musiałam wypić bo ciśnienie mi spadło że prawie zemdlałam matka dała mi to świństwo myślałam że rzygnę

Gość gość
Prawda ze oddech po kawie jest wyjatkowo nieprzyjemny dla otoczenia

Gość gość
tez kiedys nie lubilam. a potem skosztowalam kawy z ekspresu cisnieniowego i moje zycie przewrocilo sie do gory nogami. teraz kazdy moj dzien podporzadkowany jest porannym i wieczornym sesjom kawowym

Gość gość
Bo jak pić to tylko z ekspresu lub kafetiery.

Gość gość
prawda. każdy kto parzy przegniłe paczkowane fusy w szklance, powinien zostać surowo ukarany, tak, żeby już nikt nie obrzydzał prawdziwej kawy potencjalnym pijaczom

Gość gość
Osia pije za duzo kawusi :(

Gość gość
ale wy jesteście naiwniacy wszystko wam wcisnąc można kawa nawet najlepsza arabica jest pędzona chemicznie gorzej niż wszytsko inne razem wzięte a poza tym psikają chemią w kontenerach, aby przwtrwały podróż, część sprzedają nadpleśniałe... pełne chorobotwórczych i rakotwórczych związków gratuluję głupoty, a ta jeszcze się szczyci że arabicę pije jedna z drugą

Gość gość
a liście herbaty to nie? rozumiem, że pijesz samą wodę?

Gość gość
no to sobie pijemy ta zla kawe :P trudno no... nawet jak to niekoniecznie zdrowe to ja i tak uwielbiam kawe :P no trudno nic ci nie poradze, wybacz mi moja milosc do kawy xD

Gość gość
Herbata ma glin po której pamięć się psuje.

Gość Patka Bz
Ja piję dosyć dużo, bo uwielbiam jej smak. Fakt faktem miałam przez nią niedobór magnezu i skurcze łydek, ale kupiłam suplement z magnezem, który biorę regularnie - chela-mag b6 i nie mam już żadnego problemu:)