Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy chcecie karać gejów za to że sie kochają i żyją ze sobą?

Polecane posty

Gość gość

Czy należą im się kary za to co czują do innych osób tej samej płci i za to co robią w prywatności i we własnej sypialni

tak, i nawet wiem jak to prawnie rozwiązać:) zainstalować, pod pozorem ścigania gwałtów z urzędu, kamery u każdego w domu. oficjalnie będziemy łapać gwałcicieli, nieoficjalnie zaś - homoseksualistów i bić ich pałami, aż zmądrzeją:)

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
karać nie, ich trzeba leczyć!! przymusowo!!

Gość gość
Za szerzenie homopropagandy to jak najbardziej powinni karać. A druga sprawa, ze pedzie maja skłonnośc***edofilskie dlatego dla bezpieczeństwa naszych dzieci całe te środowisko powinno być inwigilowane

Gość gość
Oni nie są głupi

Gość gość
To przecież ich prywatna sprawa jak i z kim żyją i kogo kochają homoseksualizm to nie choroba ani zaburzenie itp każdy ma prawo kochać i być kochanym bez względu na płeć i nie powinno się ingerować w czyjejś życie zrobili ci oni jakąś krzywdę czy co przeszkadzają ci nie zapominaj że homoseksualizm jest od 1932 roku legalny i oni mają zagwarantowane prawa antydyskryminacyjne chciałabyś by ktoś ingerował w twoje życie?

Gość gość
Homoseksualiści nie mają skłonnośc***edofilskich wasze stwierdzenie że maja to stereotyp wy nic na ten temat nie wiecie co ma homoseksualizm z pedofilią wspólnego tyle samo procent homoseksualistów co heteroseksualistów ma skłonnośc***edofilskie około 5%&5%

Gość gość
Homoseksualizm nie ma nic wspólnego z pedofilią pedofilia to parafilia seksualna a homoseksualizm to orientacja seksualna i nie jest chorobą i homoseksualizm to popęd seksualny do osób tej samej płci a pedofilia do dzieci co ma piernik do wiatraka?

Gość gość
Homoseksualizm to taka sama orientacja jak pedofilia, zoofilia, nekrofilia. Uważam, że należy im wszystkim pozwolić na czerpanie przyjemności z seksu takiego jaki im odpowiada.

Gość gość
Wyobraźcie sobie że wy jesteście homoseksualistami przecież nie macie na to wpływu boicie sie ujawnić bo możecie dostać w ryj boicie sie dyskryminacji każdy was od pedałów wyzywa oraz uważa was za pedofilów rodzina sie od was odwraca a wy chcecie kochać i być kochanym kochacie tylko osobę tej samej płci chcecie z nią spędzić resztę życia jak byście się czuli postawcie sie na ich miejscu

Gość gość
A gdyby wasze dziecko okazało się homoseksualne co byście zrobili byście zabili z domu wywalili znienawidzili wykleli pobili ? Co? każdego może to spotkać jesteście tak głupi głupie społeczeństwo trzeba edukować poczytajcie sobie o Kampanii przeciw homofobii oraz wejdźcie na lambda warszawa lub przeczytajcie o homoseksualizmie w necie lub porozmawiajcie z seksuologiem

Gość brokeninlove 987 seks
Głupie społeczeństwo trzeba edukować masz z tym racje nasze społeczeństwo to ciemnogród p******y i plebs

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
Odpiszcie mi na tym forum i homoseksualizm to nie choroba przypominam wam debile wy na temat homoseksualizmu macie zerową wiedze

Gość gość
" tyle samo procent homoseksualistów co heteroseksualistów ma skłonnośc***edofilskie" Niestety nie jest to prawda. Około 40 proc. homoseksualistów to także PEDOFILE. W całym społeczeństwie odsetek osób o skłonnościach pedofilskich to około 2%.

Gość gość
To co ty piszesz o 40% to bzdura plebsie zapytaj sie seksuologów psychologów psychiatrów co poy****y ksiądz oko powiedział że to 40% i cwelowi wierzysz

Gość gość
5 % homoseksualistów to pedofile a nie 40% zrozumcie to wreszcie co ma jedno do drugiego co za chooore p******e heteroseksualne społeczneństwo wszyscy na wszystkich forach internetowych jesteście poje..ani głupi durni jesteście śmiećmi i gardzę wami

Gość gość
J/e/b/a/ć Terlikowskiego księdza oko abp Wesołowskiego i wszystkich księży

Gość gość
Homoseksualizm to nie choroba

Gość gość
Gdyby tak karać gejów za to, że są gejami, to trzeba byłoby również karać rudych za kolor włosów, ludzi prasujących ubranie żelazkiem z inną stopką niż jedyna słuszna czyli teflonowa, tych, którzy mają w domu kota, a nie psa, tych, których BMI nie jest w granicach normy itp.Jestem już stara i wiem, że karanie ludzi za inną niż "jedyna słuszna" racja, to jest głupota i okrucieństwo, które nie prowadzą do niczego dobrego.

Gość gość
A co mi do tego kogo kochaja i co robia w w swojej sypialni. Ich sprawa. Dopokoi ni wymagaja akceptacji zachowan na zasadzie "bo ja jestem homo" co mnie to obchodzi.

Gość gość
Wez se odpusc te posty o biednych homo. Nudne to juz jest

Gość gość
na jakiej podstawie twierdzicie że 5% zboczeńców to pedofile??? Przeciez naukowcy co się nazwiskami podpisują pod swoimi publikacjami twierdzą że np ok 34% według Freuda. Badania osadzonych za pedofilie wykazują tez znaczny odsetek zboczeńców wśród nich czyli min 1/3. Skoro garstka 2-3% zboczeńców w społeczeństwie popełnia co trzecie przestępstwo pedofilli to są to niebezpieczni ludzie!

Gość gość
Powoływanie się na Freuda. Poprawiłeś/aś mi nastrój na cały dzień. Pozdrawiam.

Gość gość
Odpiszcie mi

Nie mam nic do gejów. Niech żyją sobie razem jak chcą byle by tylko żaden do mnie się nie przyczepił.

Gość gość
Homoseksualiści to nie są zboczeńcy idioto czy ty wogule wiesz co to znaczy zboczeniec

Gość gość
Homoseksualizm to nie zboczenie bo homoseksualizm to nie choroba