Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do dziewczyn w Anglii

Polecane posty

Gość gość

co lekarze radza wam na potówki ?( tak mysle ze to potówki ) albo jakie mace sposoby aby sie ich pozbyc ? moj synek dostał takich od paru dni i widze ze go to swedzi a nie mam teraz kontaktu z lekarzem najwczesniej za tydzien tak mi powiedział w przychodni

Gość gość
czy ktos pomoze?????

Gość gość
nie musisz czekać tydzień na wizytę jak się dziecko męczy. Powiedz, że to pilen i że chcesz się widzieć z lekarzem dyżurnym (duty doctor).

Gość gość
Nie chca nas przyjac jak to powiedziala tylko z wysypka to nic pilbego sa dzieci chore bo teraz sa bardzo zajeci i maja malo lekarzy no kurde masakra jakas ta moja przychodnia, dzisiaj bedzie w domu biegal tylko w body i bez pieluszki niech sie ye krosty wietrza i smaruje sudokremem oby cos to pomoglo

Gość gość
no tak jest w UK niestety :O ja zawsze trochę ściemniak, że dziecko ma teperaturę itp., mówię że to bardzo pilne i już. Nigdy nie odmówli. Niestety tu trzeba trochę podkoloryzować by przyjeli. Możesz iść do apteki i zapytać o jakiś środek, tam nieraz lepiej doradzają niż GP. Może zasypka pomoże, albo mąka ziemniaczana, no i wietrzenie :)

Gość gość
Przede wszystkim skoncz przegrzewac dziecko. I idz do apteki i zapytaj moze cos ci zaproponuja.