Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klawy77

Ladnie dzis wygladasz:D

Polecane posty

Czy ktos zauwazyl, ze ladnie wygladasz? Po calym dniu chetnie sie slyszy mile slowa:D

Strigoica dziś Jak ja bym chciała żeby ktoś w stosunku do mojej skromnej osoby powiedział takie słowa... Ech. X Jestes samotna? Czy nie bylo nikogo kto by powiedzial kilka cieplych slow?

his infernal majesty dziś no ja wyglądałam dzis ładnie usmiech.gif jak zawsze zresztą jezyk.gif X Szkoda, ze nie moge zobaczyc:P

mi dziś kilka osób mówiło że ładnie wyglądam ale ja jestem przyzwyczajona do takich komplementów i dlatego jak mi to mówi mój facet to mu nie wierzę i on widzi że ja mu nie wierzę i wtedy mnie przekonuje że to prawda..

Gość gość
His ty pustaku

Strigoica dziś Tak niestety jestem sama. Ciągle tylko praca i praca.smutas.gif X Gdybym byl Twoim sasiadem to napewno bym ci powiedzial ze ladnie wygladasz:D

Zgadzam się z tobą Klawy. Ale to nie musi być mąż, nawet jak obca osoba powie komplement kobiecie to od razu dzień wydaje jej się jaśniejszy.:-)

Strigoica, wiesz, dzisiaj wyjatkowo wygladasz pociagajaco. I to Twoje spojrzenie jest w nim cos magicznego:D

Gość gość
swiat-slow.pl

Jestem Twoim sasiadem:D, tyle chcialbym ci powiedziec ale jestem niesmialy, latwiej sie pisze:D

Widzialem jak szlas ulica a wiatr czesal twe wlosy. Gdybym byl odwazniejszy podlbiegl bym aby uchwycic odrobine magicznego powiewu. Powiedziec jaka jestes wspaniala, ta jedna jedyna ktora zasluguje na odrobine ciepla, postawic za przyklad dla innych:)

A ja uśmiechnęła bym się do ciebie. Widziałam jak nie raz na mnie patrzysz. Nawet nie wiesz ile radości sprawiają mi twoje spojrzenia.:-)

Choc brakuje odwagi aby podejsc i powiedziec to jednak ciesze sie, ze dostrzeglas mnie tego malego "zuczka" ktory pragnie aby kobieta czula sie kobieco. Jakze trudno jest czasami byc odwaznym aby powiedziec drugiej osobie choc jedno magiczne slowo:)

Racja czasem brakuje odwagi na to żeby podejść do kogoś i powiedzieć kilka miłych słów. Ale z drugiej strony bywa tak że słowa są zbędne. Czasem wystarczy spojrzenie które mówi już wszystko.:-)

Chcialbym zrobic cos wiecej niz patrzenie na kobiety z podziwem, gdyby sie dalo tak w jakis cudowny sposob przeniesc i pocieszyc kazda "smutaske"aby czula, ze jest potrzebna, ze ceni sie jej prace, wysilki i starania.

Gdyby tak się dało to świat był by pięknym miejscem. W którym do smutnej kobiety siedzącej na przystanku podchodzi mężczyzna i daje jej herbacianą róże.

Choc nikt ci nie powiedzial milego slowa, to jednak rozejrzyj sie dookola moze gdzies za rogiem cichy wielbiciel podziwia cie:D

Gość Laura2777777
A tam, nie prawda, dzisiaj jak na mnie to dobrze nie wyglądałam :P Jakas zmarnowana byłam

Gość gość
A dziekuje, ty tez ;-)

Laura2777777 wczoraj A tam, nie prawda, dzisiaj jak na mnie to dobrze nie wyglądałam jezyk.gif Jakas zmarnowana byłam X Zmarnowana mowisz? A moze rozczochrana:P, pewnie bylo male co nie co:D, to wyczrepuje, ale przynajmniej od tej strony ktos cie docenil:P

Gość bol dópy
Też chcę ładnie dziś wyglądać :D