Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zgadzacie się z moimi opisami co do imion?

Polecane posty

Gość gość

Na podstawie własnych doświadczen: Anie- są prawie zawsze wygadane, nie tyle bardzo przebojowe, co dość towarzyskie, często ładne, ale bywa ,że przy kości Uzdolnione, ambitne, jako dzieci dobrze się uczą, jako dorosłe spokojne raczej, ale towarzyskie, czesto pedantyczne Agaty- wszystkie ,które znam są wykształcone, czasem troche wyniosłe Kaśki- Miłe, sympatyczne, zwykle ładne,ale trafiają się też fałszywe egzemplarze, a osoba o tym imieniu jesli jest fałszywa to wyjatkowo Małgorzaty- szalone i zwariowane , towarzyskie Aleksandry- zwykle wykształcone, modne ubrane, towarzyskie, czasem się wywyższają, czasem potrafie też być zwariowane, lubią imprezy i ogólnie bogatsze towarzystwo Moniki- niestety nie mam o tym imieniu dobrego zdania bywają czesto puszczalkie i lubią rozsiewać plotki Barbary- powierzchownie miłe, ale bardzo fałszywe, lubią plotkować, jak ktoś zajdzie im za skóre to kiepsko... Parycje- wesołe, towarzyskie, ale nie grzeszą wybitną inteligencją, często dość ładne, ale nie piękności, modnie ubrane Natalie- miłe, raczej spokojne, lubiane przez otoczenie Dagmary- trochę ekscentyczne, maja swoje dziwactwa, swoj własny urok ,ale inteligentne i potrafia byc fajne Darie- miłe do wszystkich i towarzyskie, ale troche skryte Elżbiety- przeważnie wredne i zgorzkniałe na stare lata Marie- towarzyskie, wygadane,młodsze są raczej spokojne i szare myszki, a starsze są raczej miłymi paniami

Gość gość
A o facetach napisze pozniej :P też mam co do nich różne zdanie...

Gość gość
mam sasiadke Marie i jest to ku/rw/a niesamowita

Gość gość
A Emilie i Emanuele?

nie zgadzam się, ponieważ imię to jedno, a charakter to drugie. Imię zostaje nadane, kiedy jeszcze nikt nie ma pojęcia o charakterze danej osoby, więc te opisy możesz sobie wsadzić... do kosza ;)

Gość gość
Emilie ( znałam dwie) są raczej spokojne, ambitne , lubia byc eleganckie, generalnie są spoko Emanueli żadnej nie znam

Gość gość
pewnie na podstawie osob ktore lubisz/nie lubisz wysuwasz takie wnioski i uprzedzasz sie co do osob na podstawie imienia.Ja tez cie nie lubie, mimo ze cie nie znam

Gość gość
Ruby- a ja jednak wierze, ze jakies znaczenie ma ;) Tak samo jak nazwiska moich facetów przeważnie kończyły sie tak samo , tez nie sadze żeby to był przypadek.ja w życiu nie wierze w przypadki tak juz mam :P

Gość gość
Emilia...zgadza się...:D

Gość gość
Zgadzam się.

Gość gość
Sama w to nie wierzę, ale jakimś cudem się zgadza

Gość gość
wniosek jest jeden autorka to wyjątkowo tępa szmata

Gość gość
Czubek w butach- Zofia- przemądrzała, udaje taką fajna i w ogole, ale taka nie jest, czesto ma sie za jakas lepsza Pozostalych osob o takich imionach nie znam, tylko Amelke, ale taka mała :P

Gość gość
O Sylwii za dużo nie moge powiedziec bo znam dość dobrze tylko jedną- jest raczej poukładana w zyciu, chociaż lubi się czasem wymądrzać, raczej nie jest przebojową osobą, ale lubi czasem wtrącić swoje trzy gorsze

Gość gość
DEBILIZM.

Gość gość
co tam jeszcze ... Magdaleny- przeważnie uchodzą za otwarte i miłe, kreują się na takie "fajne kumpele", ale różnie z nimi bywa, potrafia byc fałszywe i czasem pozakać swoją druga stronę, często lubią rozsiewać plotki i często zdradzaja swoich facetów, często puszczalkie, średniej urody . Rzadko są wybitnie zdolne , przeważnie jak studiują to najpopularniejsze kierunki studiow jak np zarządzanie

Gość gość
Sebastian

Gość gość
dawać Beaty, Bożeny i Bogusie

Gość gość
A ja tam wierze też w takie rzeczy, moim zdaniem każde imie coś ze sobą niesie, a opisy autorki w wiekszości trafione, choc nie kazde, ale cos w tym jest :) Przede wszystkim kazda Monika jaka znam jest puszczalka i wredna do tego , staralam sie nie miec uprzedzen do tego imienia, ale tak jest

Gość gość
Kasia, zgadza się :)

Gość gość
Również wierzę w to, że imię nas w jakiś sposób kształtuje. Jak autorka wypisze męskie i będzie tam moje to jestem pewien, że opis potwierdze ;)

Gość gość
dla mnie to sa brednie... znalam Natalie, puszczalska zdzira, zaciązyla jako 14 latka z 30 letnim kryminalistą, Sylwie znalam dwie, obie nie grzeszyly inteligencją, wredne, dwulicowe Oceniac kogos na podstawie imienia ? trzeba miec ostro zjechany mózg przez horoskopy, taroty, wróżby i inne durnoty, unikam takich ludzi bo nie nalezą do inteligentnych

Gość gość
Joanny- często bardzo ładne, a jesli przecietnej urody to i tak mają ten urok osobisty co przyciaga facetów. Bardzo często pracują na średnich stanowiskach, w biurach, bankach itd Czesto chociaż powierzchownie miłe i wesołe ( maja poczucie humoru to ich plus) to lubią bardzo plotkować np o swoich koleżankach, która z kim się umawia i takie tam

Gość gość
22:49- zawsze jest wyjatek od reguły, mnie sie to gdzies w 95% sprawdza :P I w to wierzę , piszcie co chcecie :P Tak jak wierzę, ze każde miejsce ma swoją jakąś energię . np mieszkałam kiedys w jednym mieście i spotykały mnie same niepowodzenia choć było duże i rozwojowe, przeprowadziłam się do innego i zupełna odmiana od tego czasu, ktoś powie, ze to przypadek, ze to nie ma znaczenia gdzie się mieszka, moim zdaniem wszystko ma znaczenie :) I tez nie wierzę w przypadki,mysle, ze czasem los celowo tak, a nie inaczej uklada nasze zycie

Gość gość
a co powiesz o osobach ktore mają niepolskie imiona jak Emma, Sasha, Ramona, Sergiusz, Julian ?

Gość gość
Nie znam żadnej takiej osoby :P Ja pisze na podstawie własnych doswiadczen tylko, ale co dziwne, czesto osoby o tych samych imionach jednak maja podobne cechy . Czasem nawet jak są inne z charakteru to pewne cechy maja takie same Dlatego z osobami o jednych imionach zwykle sie dogaduje, a o innych, często nie