Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość8239

Problemy z podrywaniem dziewczyn

Polecane posty

Gość gość8239

Jak poderwać jakieś dziewczyny ? jeżeli nie mam zbytnio grup znajomych , kilku kolegów tylko , ale przez nich nikogo nie poznam... , bo oni sami zbytnio nie mają dziewczyn. A co do studiów to zostało mi ostanie pół roku i niestety tam zbytnio nie mam dziewczyn , jedynie w innej grupie na moim kierunku , a tak to dziewczyn jest mało... (na moim kierunku) Mam 23 lata i nigdy dziewczyny nie miałem , ale raczej tak na stałe nie chce się wiązać bardziej tak przelotnie. A co do dziewczyn to na ogół się zbytnio mną nie interesują , na ogół nie jestem osobą bardzo towarzyską , na ogół mam problemy z nawiązywaniem kontaktów... , ale raczej jestem pewny siebie.

Gość gość
Randkujwarszawo.pl

Gość gość8239
jestem z poznania a nie warszawy ;p

Gość gość8239
a na żywo się nie da jakoś ? w sensie poznać kogoś w realnym świecie , z neta to zazwyczaj dziewczyny się nie spotykają bo kiedyś próbowałem

Gość gość8239
a te speed dating to w ogóle skuteczne , o którym tutaj ktoś dał ?

Ja też nie mam okazji do poznawania dziewczyn w świecie realnym ale mimo wszystko się uparłem że właśnie stamtąd chcę dziewczynę. Próbuje wymusić na kafeterianach jakieś wskazówki ale nic mi nie podpowiedzieli jak dotąd.

Gość gość
Randkujwarszawo.pl jest tylko i wyłącznie na żywo Sprawdź speed randki organizowane u sobie w okolicy. Rozmawiasz z 15 wolnymi dziewczynami po 5 min i zaznaczasz która cie się podoba. Jak dziewczyna tez coe zaznaczy to dalej bawicie się we dwoje. Proste?

Gość gość8239
Do dziewiędziesiąt dwa - wątpie , że coś wydusisz , ludzie mają na ogół wyj****e na innych ludzi...

Gość gość8239
"Randkujwarszawo.pl jest tylko i wyłącznie na żywo Sprawdź speed randki organizowane u sobie w okolicy. Rozmawiasz z 15 wolnymi dziewczynami po 5 min i zaznaczasz która cie się podoba. Jak dziewczyna tez coe zaznaczy to dalej bawicie się we dwoje. Proste?" hmm może spróbuje , a ty byłaś/eś może na takim czymś jak to wygląda w praktyce typu , siadasz sobie z jakaś laską i sobie od tak gadacie ? , ty kogoś poznałeś/aś na takim czymś ?

Gość gość8239
Do Brunetos244 - o czym to ?

Gość gość8239
Do dziewiędziesiąt dwa - na odczepkę tobie gadają to...

Gość gość8239
taki banał to wyjdź do ludzi to ja słyszałem , jak miałem 5 lat :D Tylko najpierw trzeba mieć ludzi , do których się wyjdzie :D

Gość Umii
Ja jestem dziewczyną i miałam kiedyś podobny problem tyle z chłopakami. Ale mogę wam pomóc i zaproponować kilka fajnych opcji. Dobrym pomysłem jest założenie sobie konta na sympatii czy edarling, badoo. Chociaz sympatiia się trochę stoczyła to łatwo tam poznac kogoś fajnego i umówić się na spotkanie. Możesz dojść do grupy Twojego miasta, kupić dwa bilety do kina na jakiś film i napisać tam że wybierzesz się z kimś, kto chciałby się wybrać z Tobą, bo w ostatniej chwili Cie kumpel wystawił a masz już bilety i bardzo chcesz iść na film. Na pewno się odezwie jakaś dziewczyna :). Możesz też popisac właśnie po grupach na fejsie w Twoim mieście, np z książkami czy czymś takim, pozdawac jakieś pytania tak dziewczyny chętnie pomagają odpowiadać. Wciągnąć ją w rozmowe w komentarzach a potem napisać na priv. Jeśli chodzi o real to jest troszkę trudniej bo ja sama wolę grać gry niż wychodzić na miasto. Ale Boże no.. nawet nie wiesz jakie to jest imponujące i zajmujące jak jakiś chłopak poprosi Cie o numer. Dodaje pewnośći siebie i tak dalej jest to miłe. Nawet jak Ci odmówi to nic się nie stanie, korona z głowy nie spadnie a spróbować zawsze można. Ostatnia opcja jaka przychodzi mi do głowy to na grupach steamowych do graczy :D. Ale to jeśli lubisz gry i tak dalej. Niby to głupie ale wiele razy widziałam jak faceci dodają coś w rodzaju ogłoszenia że szukają koleżanki do wspólnej gry i tak dalej a potem zawsze na koniec zostają parą. Sama mam już trzy kolezanki w tym jedna po ślubie z chłopakiem poznanym przez gre :). Jak chcesz pogadać o tym to chętnie pomogę, możesz napisać na mojego maila : steamac1995@op.pl

Gość gość8239
napisze zaraz na twojego e-maila

Gość gość8239
ja miałem coś takiego , że zagdywałem do obcych dziewczyn na ulicy , zagadałem do ok. 100 dziewczyn ,ale spotkałem się tylko z 2 dziewczynami , tak poznanymi do tego skopałem te spotkania i skończyło się na jednym spotkaniu ;/ na ogółem zagadywałem bezpośrednio... Poza tym mega męczące jest takie poznawanie i wychodziło mi , że raz na miesiąc z jakaś dziewczyną się spotkam

Szczerze polecam te szybkie randki, moim zdaniem obecnie to najlepsza i dające najlepsze efekty opcja:)

Gość gość8239
chyba spróbuje te szybkie randki

Teraz nie korzystam, bo na to trzeba mieć sporo czasu ale znajomi tak i wiem, że są zadowoleni. Poznajesz więcej ludzi w krótszym czasie, nie umawiasz się na pierwsze spotkanie wieki.

Gość gość8239
Do dziewięćdziesiąt dwa - może też się przejdź na szybkie randki ? Ja chyba spróbuje...

Gość gość
jeżeli chcesz dziewczyny na niepoważnie to powinieneś być szczery jeśli nie to życzę niepowodzenia

Gość gość8239
"jeżeli chcesz dziewczyny na niepoważnie to powinieneś być szczery jeśli nie to życzę niepowodzenia" o co chodzi ? pisałem , że nie chce się wiązać na stałe , tzn. nie szukam tej jedynej do końca... życia.

Gość gość
Mnie tez sie wydaje ze speed dating to ciekawa metoda.Im wiecej ludzi tym więcej mozliwosci!

Gość gość8239
we wrześniu najprawdopodobniej pójdę na takie coś , bo w wakacje chyba mało tego jest