Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość8239

Problemy z podrywaniem dziewczyn

Polecane posty

Gość gość8239
Do dziewiędziesiąt dwa - co tobie szkodzi iść na ten speed dating i tak nie masz laski , nie masz nic do stracenia , najwyżej będzie jak było... , ja pójdę bo nie mam nic do stracenia... - najwyżej 30 zł , ale to w sumie jak zwykłe wyjście na imprezę , a i tak większa szansa by kogoś poznać...

Gość gość
Ja mam 24 lata i też nie miałem nikogo. Raz mi udało się spotkać z dziewczyną przez neta, ale po 1 spotkaniu dała mi kosza. Z drugą się umówiłem na seks i mnie wystawiła. Następna o mnie zapomniała, że ze mną pisała. Kilka nie było w moim typie. I tak jestem sobie sam z moim prawictwem do tej pory.

Gość gość8239
"Ja mam 24 lata i też nie miałem nikogo. Raz mi udało się spotkać z dziewczyną przez neta, ale po 1 spotkaniu dała mi kosza. Z drugą się umówiłem na seks i mnie wystawiła. Następna o mnie zapomniała, że ze mną pisała. Kilka nie było w moim typie. I tak jestem sobie sam z moim prawictwem do tej pory." Ja tam w sumie to się spotkałem z może 7 dziewczyn w sensie 5 takie spotkania sam na sam i 2 to były na zasadzie w klubie typu nie wykorzystane sytuacje bo laski były zainteresowane.... Prawikiem to ja nie jestem z 4 razy w życiu byłem u prostytutek , ogółem syfiaste są te wyjścia do prostytutki. Ja miałem dużo problemów typu , że nie umiałem utrzymać znajomości typu jedno spotkanie i potem laski już się nie odzywały na ogół wiało nudą na spotkaniu...

Gość gość8239
"Bo ja nie jestem dobry w gadce szmatce a tam trza nawijać niczym karabim naszynowy" Też mam ten problem na początku sierpnia byłem na spotkaniu z panną poznaną na ulicy , ona była zainteresowana sama mi spotkanie zaproponowała , a ja te spotkanie spieprzyłem tzn. nie wykorzystałem , powinienem tak rozegrać akcje by się na pierwszym spotkaniu z tą laską chociaż całować , wtedy myślę , ze byłaby chętna na kolejne... , a tak nie przejąłem inicjatywy z braku umiejętności i wyszedł kanał.... ;/

Gość gość8239
"ZRESZTĄ NIE WPYCHAJCIE MNIE W OBJĘCIA DESPERATEK. Ja chcę normalną dziewczynę takie jakie się na dyskotekach widuje (tylko że ja tam również nie pójdę)" Desperatki można spotkać wszędzie... , na dyskotek jest często trochę penerstwa...

Gość gość
"Prawikiem to ja nie jestem z 4 razy w życiu byłem u prostytutek , ogółem syfiaste są te wyjścia do prostytutki." xxx xxx xxx Dlatego nie mam zamiaru zbytnio iść do d***** stracić prawictwo. Ogólnie to seksu mi jakoś nie brakuje. Potrafię rozładować napięcie po swojemu.

Gość gość8239
"Dlatego nie mam zamiaru zbytnio iść do d***** stracić prawictwo. Ogólnie to seksu mi jakoś nie brakuje. Potrafię rozładować napięcie po swojemu." xxx xxx Ja nie szedłem ze względu na stracenie prawictwa tylko z ciekawości... , chciałem zobaczyć jak na takich usługach jest...

Gość gość12313
a co powiesz na speed dates? Próbowałeś ?

Gość gość
miałem podobny problem więc zacząłem chodzic na speed dates. Po kilku spotkaniach poznałem dziewczyne której miesiąc temu się oświadczyłem :) Jeśli w to nie wierzycie to musicie sprawdzić na właśnej skórze jak to jest :D