Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martii09

początkująca

Polecane posty

Witam ! Mam 18 lat i jakoś od marca biore tableki antykoncepcje ze względu na nieregularne miesiączki (będąc cały czas dziewicą) około 3tyg temu uprawialam seks bez zabezpieczeń (tracąc przy tym dziewictwo) i strasznie się denerwuje że mogłam zajść w ciążę ponieważ mój partner "sposcil" sie w okolicach pochwy.. niestety dwa dni później powinnam dostac okres ale z racji takiej że wyjezdzalam nad morze przedłużyłam branie tabletek .. (teraz kończę te nastepne opakowanie) ale nadal mam obawy że jednak moge zajść w ciążę.. czasem zdarzało mi sie zapomnieć o tabletkach ale zawsze na drugi dzień brałam tą zapomnianą i prawidłowa.. jeszcze najgorsze jest to ze troszke mi się przytylo na brzuchu , jest to zauważalne przez sama siebie ponieważ jestem dość szczupła osoba dodając że brzuch stał się twarty a piersi obolale co doprowadza mnie do tego ze cały czas myślę o ewentualnej ciazy.. co mam robic!?

Gość Kammler
zrób test i bedziesz wiedzieć wszystko.

Gość gość
a ksiądz na religii wszystkiego nie wyjasnij

Gość gość
czasem zdarzało mi sie zapomnieć o tabletkach ale zawsze na drugi dzień brałam tą zapomnianą i prawidłowa x I właśnie to pokazuje jak tępą mamy dziś młodzież i to w czasach w których o informacje tak łatwo, wystarczy wujek google. Jak się nie ma pojęcia o seksie i antykoncepcji, to seksu się nie uprawia.