Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Rolling Stonesi istnieją od 53 lat i nadal grają

Polecane posty

Gość gość
Wiesz ostatnio widziałem zdjęcie pterodaktyla i też się do tego nie odniosłem. A tak na poważniej. Każdy średnio zorientowany wie i widzi, że ten twój metal to historia, lepiej już sobie książki poczytaj. Pisze z telefonu i żadnych tam zdjęć nie będę oglądał, bo fotki są dla ciebie. Żebyś żyła w przekonaniu, że jeszcze coś istnieje, coś widać, ale prawda jest inna. Wiesz skąd to wiem? Z realu, ja wychodzę do ludzi i wiem co jest, a ty żyj ułudą. Dobranoc. Troll

Gość gość
kiedy pokazała bilet? niczego nie pokazała bo to nołlajfica która nigdy nie była na żadnym koncercie:D

Ale zobacz te zdjęcia z Sepy i NA, tak wygląda "historia"? Ten koncert był 18 dni temu, a zabawa na zdjęciach raczej nikomu nie skojaży się z czym starym, umierającym, raczej wręcz przeciwnie, mnóstwo młodych ludzi podczas szalonej zabawy do fajnej muzyki :D

"kiedy pokazała bilet? niczego nie pokazała bo to nołlajfica która nigdy nie była na żadnym koncercie" Nie mam pojęcia, czemu tak uważasz kompletnie mnie nie znając i nie mając żadnych ku temu podstaw ale zapewniam cię, że na koncertach byłam wielu, a bilet jaki pokazalam na forum był z koncertu Kat i Roman Kostrzewski :)

Gość gość
Tak pisali, że ten bilet to z netu był i dostała białej gorączki

nie, nie był z netu. Obok połozyłam kartke z dokladna datą i godziną zrobienia zdjęcia :) Mogę zrobić zdjęcie temu biletowi jeszcze raz, jeśli chcesz :) ale już raczej nie dzisiaj.

ja piernicze, po co ja się wam daje trollować, widać na pierwszy rzut oka po tych absurdalnych "argumentach" i wykręcaniu kota ogonem co chwile, że to troll a ja się z nim wdaje w dyskusje :D nakarmiłam trolla, dałam mu satysfakcję, nigdy kur/wa więcej :D

Gość gość
Ja już dzisiaj kończe pisanie w każdym bądź razie napisałem to, co słyszę z realu i ogólnych własnych obserwacji. Znam wiele osób. Jedni byli tu, drudzy tam. Jest też czasami taki czas, że się opowiada jak jest teraz i co jest teraz, a co było. To się tyczy muzyki i nie tylko, także nawet nie wiem jak naginac fakty, to zawsze je można w którąś stronę. A ty Kaśka wiadomo, że większość jesteś na kafe i twoje zainteresowanie tym metalem jest większe, ale czytając o tym. Ja nawet wątpię, czy ty masz jakąś zgraną paczkę tych tzw metali. Ale cóż jeżeli dobrze się z tym czujesz, to broń tego, co podupada. Liczy się real, bo to weryfikuje.

" ogólnych własnych obserwacji." Jakich obserwacji, skoro z tą muzyką nie masz nic wspólnego? :D Poznaje cie trollu, to ty pisales wcześniej w moich tematach, że "metal był modny w latach 70, w 80 już nie, bo się skończył" :D Każda osoba, która coś wie o metalu, widzi absurd tego stwierdzenia, i wie, że w latach 70 jeszcze praktycznie nie było metalu w dzisiejszym znaczeniu tego słowa tylko był hard rock, a lata 80 to największa komercyjna popularnosć muzyki metalowej, i jej największy rozwój :D Jestem pewna że po prostu o metalu nie masz pojęcia, a te "lata 70" wziąłeś na szybko z wikipedii, bo tam pisze że metal powstał w 1970 :)

"Liczy się real, bo to weryfikuje. " A muzyke metalową akurat czas zweryfikował pozytywnie, bo w przeciwieństwie do np. punku nie podupadła na popularności :) Po co ja ci nadal odpowiadam, przeciez i tak dobrze wiem, że trollujesz. Dlaczego ja nie mogę się powstrzymać, przed odpowiadaniem na twoje bzdury :D

Gość gość
Miałem już nie pisać, ale małe sprostowanie. Otóż mylisz się to nie ja pisałem o jakiś tam 70-ych latach. A ty nie możesz się z tym pogodzić, że zostałaś rozszyfrowana czytaj nie masz z tym metalem z tą muzyką nic wspólnego. Oprócz tego, co wyczytasz i posłuchasz na youtube i to jest twój cały świat metalu. Tego już podupadającego. Nie masz realnie z tym NIC wspólnego i to cię gryzie, że tu nie tylko ja cię wyczułem. No a teraz się rozgorączkuj za prawdę, którą napisałem.

Gość gość
I już nic nie pisze. Posłuchaj sobie czegoś na youtube, to gorączka opadnie. I to tyle. Pewnie będe Trollem, ale za prawdę, to i tak dobrze. To tyle.

idź już bo coraz bardziej idiotyczne te twoje posty :D A rozpoznałam cię po tym "ha ha ha" i po tym natrętnym udowadnianiu że metal umarł, z którego znam cie już od wielu miesięcy. Ostatnio ci napisalam w jakimś temacie że jesteś nudny i powtarzasz ciągle te same bzdury(blablabla metalu nie puszczają już w żadnym radiu, nikt tego już nie słucha, metal był modny w latach 70, w latach 80 już nie bo sie skończył, albo te twoje wieczne "co to za zespół Slayer/Venom/Vader? nie znam go, a znam się na muzyce. to jakiś garażowy zespół?"), i zebyś się bardziej postarał, odpowiadał na argumenty, i jak widze, postarałeś się, naprawde potrafisz trolująco dyskutować, jesli chodzi o twoje pierwsze posty w tym temacie to nawet cie nie rozpoznałam,i myślałam że po prostu jakiś buc chce się powymądrzać :P

Gość M  M
ciiii ludziki spia:))

Gość gość
Ale cię zabolało, że za wszelką cenę chcesz przypisać mi coś, czego nie pisałem. Idę, bo nie ma z kim i o czym.

Gość gość MM
jedynie co wam wychodzi w waszym zyciu to obrazac innych!

:D sle ty jesteś uparty w tym trollingu i irytujący. Na przyszłosć unikaj stosowania rzadko stosowanych wyrażeń, jeśli nie chcesz zostać rozpoznany, i dopracuj swój styl pisania, aby był mniej rozpoznawalny, bo te "ha ha ha" cie pogrążylo - mało ludzi pisze to osobno, zamiast pisać "hahaha", a ty pisałeś to wcześniej notorycznie, co w połączeniu z tematyką i lansowaną tezą twoich postów daje praktycznie 100% rozpoznanie ciebie i twojego trollingu :)

Gość gość
To jest właśnie ta twoja prawda na ten i inne tematy. Próbujesz na siłe komuś wmówić, że jest kimś innym. Tamten będzie miał dopiero z ciebie polewe, ale przynajmniej utwierdzi się w twojej "prawdomówności" Zabolało cię to, ale mogła byś sobie odpuścić, bo tak, to pośmiewisko z siebie robisz, bo skoro mnie chcesz coś przypisać, co nie pisałem, to nie można z tobą dyskutować. Już nie ma co. Wystarczy przekonałem się co do ciebie.

Dlaczego piszesz o sobie "ktoś inny?", "tamten"? masz rozdwojenie jaźni? :( Ale przecież z tobą od początku nie da się dyskutować, bo trollujesz, i na twarde dowody, zdjęcia, dane statystyczne odpowiadasz irytującym trollobełkotem z którego nic nie wynika :D twoja teza o "umieraniu metalu" została już obalona przeze mnie, twoja "dyskusja" polega już tylko na jawnym trollowaniu i próbach zirytowania mnie :D

a to że o tej muzyce nic nie wiesz, widać bardzo wyraźnie, ze względu na brak jakichkolwiek konkretów z twojej strony. Poprzestajesz na jakichś ogólnych niczym nie popartych stwierdzeniach. Jesteś mało przekonującym trollem, popracuj troche nad tym :D